Täydennys alla olevaan tiedotteeseen:

– Tampereen A-kanavanipun lähetykset ovat palautuneet klo 20.36
– Kerimäen peittoalueen lähetykset palautuneet klo 21:51
– Kaapelioperaattori- ja IPTV-jakelu palautunut klo 22.44

– Uusi häiriö alkanut maksu-tv-kanavanippujen B ja F osalta klo 22:44. Vikaa korjataan ja maksu-tv-lähetykset pyritään palauttamaan mahdollisiman pian normaaleiksi. Maksu-tv-kanavien katkos on päättynyt klo 04.00.

Digita/Viestintä

Digita Oy klo 20:30

Digitan antenni-tv-verkon lähetykset toimivat taas normaalisti

Digitan antenni-tv-verkon kaikkien kanavanippujen tv-kanavilla koko maassa ilmeni häiriöitä perjantaina 20.7. klo 18.32 alkaen. Häiriöitä oli myös kaupallisten radioiden lähetyksissä.

TV- ja radiolähetykset ovat palautuneet normaaleiksi klo 19:40 lukuun ottamatta Tampereen alueen A-kanavanippua, jossa lähetetään muun muassa Ylen tv-kanavat.

Lisäksi kaapelioperaattori- ja IPTV-jakelussa ovat vielä poikki seuraavat kanavat Nelonen, Nelonen HD, Hero, Jim, Liv. Lisäksi poikki on Yle TV 1 muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Häiriöiden syynä oli tietoliikennevika.

Digita pahoittelee häiriöistä aiheutunutta haittaa

Digita/Viestintä

Digita 20.7.2018 klo 19:07

Häiriöitä Digitan antenni-tv-verkossa koko maassa

Digitan antenni-tv-verkon tv-kanavissa koko maassa on ilmennyt häiriöitä perjantaina 20.7.2018 klo 18:30 alkaen. Häiriöitä saattaa ilmetä myös kaupallisten radioiden lähetyksissä. Häiriöiden syynä on tietoliikennevika, jota selvitetään parhaillaan. Digita tiedottaa nettisivuillaan tilanteen etenemisestä.

Digita/Viestintä