Antenni-tv-verkon B-kanavanipun taajuus on muuttunut Joutsenon radio- ja tv-asemalla 29.11.2017. Uusi kanava on 35 (586 MHz).

B-kanavanipussa lähetetään DVB-T2-lähetysteknologialla Nelonen HD –kanavaa sekä maksu-tv-lähetyksiä. Taajuuden muututtua useimmat Antenna Ready HD – vastaanottimet päivittävät pääsääntöisesti uudet taajuudet automaattisesti, mutta jotkin vastaanottimet saattavat edellyttää kanavahaun hyväksymistä tai manuaalista tekemistä laitteessa.

B-kanavanipussa lähetettävät kanavat: 

Nelonen HD, Discovery, MTV, C More First, C More Series, Nick Jr., Investigation Discovery, Animal Planet, C More Hits, Viasat History, DNA infokanava, DNA-infokanava 2, Estradi 2020

Katso Digitan
aiempi tiedote taajuusmuutokseen liittyen:

http://bit.ly/2B8bATQ

Digita/Viestintä

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.