Rovaniemen lähetysasemalla tehdään huoltotöitä tiistaina 14.2.2023 klo 9–16 välillä. Rovaniemen lähetysaseman mastossa tehtävän viankorjauksen takia joudumme alentamaan lähetystehoja tai työturvallisuuden niin vaatiessa joudutaan lähetykset sammuttamaan. Työn arvioitu kesto on maksimissaan yhden tunnin ilmoitetulla aikavälillä, mutta pyrimme pitämään palveluvaikutukset mahdollisimman lyhyenä.

Työn aikana lähetämme radiolähetyksiä mahdollisesti ajoittain myös alennetulla teholla, jolloin kuuntelualueen reunamilla saattaa esiintyä häiriöitä radiovastaanotossa. Pahoittelemme radionkuuntelijoille tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Huoltotöistä aiheutuu seuraaville radiokanaville maksimissaan tunnin mittainen katkos klo 9–16 välillä: 

Aito Iskelmä, AK Kasari, Basso, LOOP, Radio City, Radio Dei, Radio Rock, SuomiPop

Vara-ajankohta huoltotyölle on keskiviikkona 15.2.2023 klo 9–16 välillä.

Karttapalvelustamme voit tarkastaa helposti kanavien peittoalueet ja ajankohtaiset huoltotiedot https://www.digita.fi/verkkojen-saatavuus/ 

Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa ja pyrimme pitämään katkokset mahdollisimman lyhyinä. Teemme verkkojen huoltotöitä säännöllisesti varmistaaksemme luotettavat radio- ja tv-lähetykset vuoden jokaisena päivänä ja kaikissa tilanteissa. 

Median yhteydenotot: 

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Flink, p. 040 742 8849, minna.flink(a)digita.fi 

Kuluttajat: 

Digita Info 
ma-pe klo 8.00–20.00 
p. 020 411 7676 
info@digita.fi  

Puhelun hinta Digita Infoon on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.