Digita ottaa uudistuneen alue-tv-järjestelmänsä käyttöön torstaina 8.12. Muutos tehdään B-kanavanipussa, jossa näkyvät MTV3, Nelonen, Sub, Jim, MTV3 MAX, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, URHOtv ja AdultTV.fi. Kuluttajille muutostyöt näkyvät lyhyinä 1-10 sekunnin katkoksina klo 08.00-16.00 välisenä aikana.

 Muutos tehdään alueittain koko Suomessa. Digita teki muutoksen jo kertaalleen, mutta joutui palauttamaan järjestelmän ennalleen kuvan ja äänen viive-ongelmien vuoksi.

 

Digita toteuttaa asiakkailleen, esimerkiksi Yleisradiolle ja MTV3:lle, alueelliset televisiosisällöt mahdollistavan palvelualustan. Alue-tv-järjestelmäuudistuksen taustalla on tämän palvelualustan laajennus ja monipuolistaminen tv-kanavien tarpeisiin.

Muutostöiden ei pitäisi aiheuttaa häiriöitä vastaanottimiin. Mikäli ongelmia kuitenkin ilmenee ja haluttu kanava ei näy normaalisti, kannattaa käydä toisella tv-kanavalla ja palata takaisin haluamalleen kanavalle. Vaihtoehtoisesti voi käynnistää vastaanottimen uudelleen tai palauttaa tehdasasetukset.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Torstaina 8.12. Digita Infossa on iltapäivystys klo 21 asti.

Ongelmista ja häiriöistä voi ilmoittaa myös Internet-sivustolla www.digita.fi olevalla häiriöilmoituslomakkeella.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään.
www.digita.fi