Tiedote 21.12.2011

Valtioneuvosto on tänään keskiviikkona 21.12. tehnyt päätöksen myöntää ohjelmistotoimilupa antenni-tv-verkon valtakunnalliseen A-kanavanippuun. Toimilupa myönnettiin MTV Oy:n naisille suunnatulle lifestyle-kanavalle AVAlle. AVAn myötä antenni-tv-verkon sisältötarjonta kasvaa maanlaajuisesti.

 

Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,98 % suomalaisista. Kanavanippuun A kuuluvat tällä hetkellä YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5/ SVT World ja SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo.

 


Lisätiedot:

Digita Oy, palvelupäällikkö Henri Viljasjärvi, puh. 0400 649 125, henri.viljasjarvi@digita.fi

Digita/Viestintä

 


Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi