Eezy Flow on palkinnut Digita Oy:n Suomen innostavimmat työpaikat -tulevaisuusseminaarissaan tiistaina 15.2.2022 suurimpana nousijana keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Tutkimukseen osallistui vuonna 2021 yli 100 yritystä ja vastaajia oli yhteensä yli 150 000 henkilöä. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustusta pääsee tavoittelemaan toteuttamalla Eezy Flown strategialähtöisen henkilöstötutkimuksen.

”Upea kuulla, että olemme voittaneet Suomen innostavimmat työpaikat – suurin nousija -palkinnon”, iloitsee toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen. ”Uudistimme strategiamme kaksi vuotta sitten ja uuden strategian mukaan haluamme olla Suomen suurimman ja merkittävimmän digitaalisen infran tarjoamiseen keskittyneen yrityksen lisäksi myös alan paras paikka tehdä töitä kaikille. Hienoa että strategian eteen tehty työ näkyy.  Henkilöstön sitoutuminen ja innostuneisuus näkyy myös asiakkaillemme: NPS eli asiakastyytyväisyys on noussut ja on korkealla tasolla. Kiitos meidän kaikille työntekijöillemme”, kiittää Tykkyläinen.

”Meidän on ollut helppo rakentaa Digitan vahvalle pohjalle: Digitaa on aina kuvannut yhteistyö ja se, että kaveria – eikä asiakasta – jätetä. Yhteistyön lisäksi olemme erityisesti keskittyneet hyvinvointiin. Meillä on ollut erilaisia yhteisiä hyvinvointihetkiä luentoineen tai etäkävelyineen”, kertoo henkilöstöjohtaja Taija Lehtola. ”Olemme kuunnelleet ehdotuksia henkilökunnalta ja ottaneet hyvistä ideoista koppia eli olemme esimerkiksi lyhentäneet palaveriaikaa tunnista 50 minuuttiin, ottaneet käyttöön työsuhdepolkupyörät, hierontaedut ja monenlaista muuta henkilöstön hyvinvointia edistävää”, jatkaa Lehtola.

”Haluamme lämpimästi onnitella Digitaa tunnustuksesta ja erinomaisesta henkilöstökokemuksesta! Se, että tulokset ovat nousseet näin paljon, kertoo johdonmukaisesta työstä yhdessä henkilöstön kanssa. Tulosten perusteella voidaan sanoa, että Digita on työpaikka, jossa henkilöstö voi ja haluaa antaa parastaan, kehittyä ja kehittää”, toteaa Eezy Flown Johanna Lehmus, johtaja, tutkimus & tieto.

PeoplePower®-henkilöstökokemustutkimuksella saadaan esiin henkilöstön omistautuneisuuden ja innostuneisuuden taso sekä siihen yhteydessä olevat tekijät. PeoplePower®-tutkimus nostaa esiin kaikki keskeiset henkilöstökokemuksen, organisaation toimivuuden ja kulttuurin elementit niin ihmisten oman työn, yksiköiden toimivuuden, kuin myös koko organisaation toiminnan näkökulmista.

Katso Digitan kiitosvideo tästä: https://youtu.be/n8WeRJ9dkTg

Median yhteydenotot

Digita Oy, henkilöstöjohtaja Taija Lehtola, p. 040 560 3763, taija.lehtola(a)digita.fi

Eezy Flow, johtaja, tutkimus & tieto Johanna Lehmus, p. 040 501 0844, johanna.lehmus(a)eezy.fi

Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset Eezy Flown toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Lue lisää innostavimmat.fi tai flow.eezy.fi.

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 210 alan osaajaa. www.digita.fi