Digitan antenni-tv-verkko on täydentynyt Ylläsjärven täytelähettimellä. Ylläsjärven täytelähetin lähettää A- ja B-kanavanippujen ohjelmia.

A-kanavanipun lähetystaajuus on UHF-kanava 22 (482 MHz) ja B-kanavanipun lähetystaajuus on UHF-kanava 28 (530 MHz). Kanavanippuun A kuuluvat YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema, YLE FST5, SuomiTV sekä radiokanavat Ylen klassinen, YLE Puhe ja YLE Mondo. Kanavanippuun B kuuluvat MTV3, Nelonen, Sub, Jim, MTV3 MAX, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, URHOtv ja AdultTV.fi.

Ylläsjärven asuin- ja matkailualueen kiinteistöjen, joilla on ollut ongelmia tv-ohjelmien vastaanotossa, kannattaa suunnata antenninsa kohti Ylläsjärven täytelähetinasemaa. Antennin suuntauksessa voi hyödyntää ammattitaitoisen DigitaPRO-antenniasentajan palveluja. Alueellisen palveluntarjoajan löytää osoitteesta: www.digitv.fi/karttapalvelu kirjoittamalla hakukenttään oman kuntansa nimen.

Myös Digitan kuluttajapalvelu Digita Info auttaa antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä asioissa sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 numerossa 020 411 7676.

Digita/Viestintä