Digita on liittynyt Finnish Data Center Forum Ry:n (FDCF) yritysjäseneksi. Yhdistys kokoaa kotimaiset Data Center -toimijat yhteen ja pyrkii kehittämään datakeskustoimintaa Suomessa.

”Yhdistyksen tarkoituksena on datakeskustoiminnan, -osaamisen sekä  markkinoiden kehittäminen Suomessa ja sitä kautta maamme kansainvälisen kilpailukyvyn parantaminen kansainvälisillä datakeskusmarkkinoilla”, kiteytetään FDCF:n yhdistyksen toimintasuunnitelmassa.

Digita haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista Data Center  toimintaa ja tarjota uudenlaisia toimintatapoja liiketoimintaan myös kansainvälisesti. Yksi Digitan päätavoitteista onkin olla yksi ratkaisukeskeisimmistä alan toimijoista Suomessa. Palveluita kehitetään asiakkaiden tarpeet huomioiden.

”Digita on tällä hetkellä tilanteessa, jossa on mahdollisuus tehdä iso harppaus toimialalla. Emme halua nojautua vanhoihin toimintatapoihin, vaan haluamme kehittää palveluratkaisujamme uusimpia teknologioita hyödyntäen ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen”, Digitan Data Center  yksikön johtaja Fredrik Brunberg kertoo.

Digita laajentaa jatkuvasti konesalitiloja.
Katso tästä viimeisin tiedote »

Lue lisää Digitan tarjoamista Data Center –palveluista »

Digita_Data_Center