Digita laajentaa konesaliliiketoimintaansa hankkimalla uusia tiloja Pasilan alueelta konesalipalveluja varten.

”Konesalipalveluidemme kysynnän voimakkaasti kasvaessa olemme päättäneet laajentaa liiketoimintaa hankkimalla lisätiloja Pasilan tietoliikennekeskittymän alueelta”, kertoo toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström. ”Palvelumme kiinnostavat erityisesti kriittisiä toimijoita, joille sijainti tietoliikenteen hermopisteessä on keskeinen kriteeri”, jatkaa Wecksröm. ”Myös asiakkaiden kokemus Digitan toiminnasta saa kiitosta luotettavuudesta ja ammattimaisuudesta”, lisää Weckström.

”Digitalla on tarjottavanaan erinomaisen sijainnin lisäksi erinomainen sähkösyöttö, kehittyneet jäähdytysratkaisut sekä toimintavarmat prosessit. Pasilan alueen konesalien yhteydet ovat Digitan ylläpidossa varmistettuja”, kertoo operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala. ”On hienoa, että pystymme jälleen tarjoamaan tilaa myös uusille toimijoille”, jatkaa Ala-Hautala.

Digitan konesalista on monipuoliset ja erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Pasilassa sijaitsee tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX eli saatavilla on kaikkien keskeisimpien operaattoreiden yhteyspalvelut. Digitan konesalipalvelut täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalin  sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa.

Lisätietoja:

Digita Oy, operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala, markus.ala.hautala@digita.fi, p. 0400 549 023