Digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja Digita Data Centers Oy ja modernien IT-palveluiden asiantuntijatalo Bitmore Oy ovat sopineet yhteistyöstä konesali- ja pilviratkaisuiden osalta. Bitmoren vahva osaaminen moderneista IT-ratkaisuista, hybridi-pilvipalveluista ja tietoturvasta täydentää Digita Data Centersin palvelutarjoamaa.

Digita on investoinut merkittävästi Data Center -liiketoimintaansa viime vuosien aikana. Tänä vuonna avattiin Helsingin Pasilassa uusi moderni konesali, nimeltään ”Pieni Paja”, jo olemassa olevien konesalien läheisyyteen. Heinäkuun alusta Digita Data Centers Oy eriytettiin omaksi yhtiökseen, mikä mahdollistaa asiakkaidemme nopeamman ja monipuolisemman palvelemisen, palvelutarjonnan laajentamisen sekä liiketoiminnan kasvattamisen. Osana kasvua Digita Data Centersin palvelutarjoamaa täydennetään erinomaisten kumppaneiden palveluilla.

”Pilvipalveluiden kysyntä kasvaa entisestään ja olemmekin erittäin tyytyväisiä, että saamme kumppaniksemme monipuolisen pilvipalvelukumppanin Bitmoren. Bitmorella on kyvykkyys rakentaa erilaisia hybridipilviratkaisuja sekä ylläpitää ja kehittää niitä riippumatta palveluiden sijainnista.

Heillä on myös osaaminen yhdistää kapasiteetti- tietoturva ja julkipilvipalvelut hybridipilvipalveluksi tietoturvallisella tavalla. Tämä on erityisen tärkeää meidän huoltovarmuuskriittisille asiakkaillemme”, kertoo Digita Data Centersin johtaja Juha Syrjänen.

”Digitan huippuluokan turvallisia konesalipalveluita hyödyntämällä pystymme rakentamaan asiakkaillemme erilaisia hybridi-pilviratkaisuja, joissa osa palveluista voi sijaita lähellä Suomessa ja osa palveluista julkipilvipalveluissa. Tällä tavalla saamme turvattua asiakkaidemme liiketoimintojen jatkuvuutta ja mahdollistettua skaalautuvuutta sekä pystymme ketterästi tarjoamaan eri asiakastarpeisiin juuri heidän liiketoimintatarpeensa täyttävät ratkaisut”, kertoo Bitmoren Jani Meuronen.

Yhteistyö Digitan kanssa tarjoaa niin meille kuin myös Digita Data Centersille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ennen kaikkea asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut. Digitan erinomaiset konesalit tietoliikenteen solmukohdassa tarjoavat asiakkaillamme modernin ja luotettavan sijainnin erilaisille hybridi-pilvipalveluratkaisuille ”, jatkaa Meuronen.

”Bitmoren teknologiaosaaminen on pala, joka on puuttunut tarjoamastamme. Nyt voimme vastata yhä useamman asiakkaamme tarpeisiin hankkia palveluita yhdeltä luukulta. On hienoa tehdä yhteistyötä alan johtavan osaajan kanssa ja tarjota myös Bitmoren asiakkaille korkean vaatimus- ja turvatason konesaliympäristöjä, joista on erinomaiset tietoliikenneyhteydet kaikkialle maailmaan”, kertoo Digita Data Centersin myyntijohtaja Esko Nerelli.

Median yhteydenotot

Digita Oy, Johtaja Juha Syrjänen, juha.syrjanen@digita.fi, p. 050 486 7676

Bitmore Oy, Kaupallinen Johtaja (CCO) Jani Meuronen, p. 040 861 9406

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille. www.digita.fi 

Bitmore Oy on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, aina yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-palveluiden täysulkoistuksiin.

Bitmoren nimi kuvastaa toimintatapaamme ja muodostaa samalla asiakaslupauksemme: Aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakkaamme osaavat IT-kumppaniltaan odottaa. Olemme ennen kaikkea kumppani, oma IT-osasto kiinteänä osana asiakkaidemme liiketoimintaa.

Lisätietoja web-sivuiltamme: https://www.bitmore.fi/