Digitan neuvonta- ja palvelukeskus Digita Info palvelee nyt lokakuun alusta lähtien maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00.

Digita Infon puhelinnumero on 020 411 7676 ja sähköpostiosoite info@digita.fi.

 

Palveluaikaa on aikaistettu tunnilla aamusta, koska suurin osa yhteydenotoista on keskittynyt aamuun ja aamupäivään. Yhteydenottomääriä seurataan jatkuvasti, ja näin palvelua voidaan mukauttaa joustavasti kysynnän mukaan.   

Tietoa Digitan palveluista

Digita Infosta saa perustiedot kaikista Digitan palveluista, joista tunnetuimmat ovat antenni-tv, radio, mobiili-tv ja @450-laajakaista. Digita Infon teknisen tuen asiantuntijoilta saa neuvoja  muun muassa seuraavissa asioissa:

 

• Digitan lähetysverkot
• antennijärjestelmät
• näkyvyys/kuuluvuusalueet
• vastaanotto-ongelmat liittyen lähetysverkkoon
• radiokelit
• eri päätelaitteiden yhteensopivuus Digitan verkkojen palveluihin

 

Digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa sekä vastaanottimien perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Kanavien sisällöstä ja lähetyksistä vastaavat radio- ja tv-yhtiöt. @450-asiakasliittymiin liittyvissä kysymyksissä neuvovat palveluntarjoajat.

Infopuhelimesta tietoa ennakoimattomista häiriöistä ympäri vuorokauden

Digita Infon lisäksi Digita tarjoaa kuluttajille suunnatun Infopuhelimen ennakoimattomia häiriötiedotuksia varten. Infopuhelimen puhelinnumero on 020 411 7878. Palvelusta voi kuunnella ympäri vuorokauden tietoa muun muassa ennakoimattomista tv-verkon toimintahäiriöstä.

 

Viesti kertoo, missä verkossa, millä alueella ja millä kanavilla katkos on sekä milloin se on alkanut. Vikailmoitukset tulevat pienellä viiveellä tähän palvelunumeroon. Suunnitelluista huoltokatkoksista saa tietoa Internetistä osoitteesta www.digita.fi.

Puhelun hinta Digita Infoon ja Infopuhelimeen on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.