CANAL+ on tiistaista 4. syyskuuta 2012 alkaen C More. Digitan antenni-tv-verkossa C Moren uudet kanavanimet näkyvät seuraavasti: C More First, C More Series, C More Urheilu ja C More Aitio. Useat digivastaanottimet päivittävät uuden nimen kanavaluetteloon automaattisesti, mutta joissakin vastaanottimissa nimen päivittyminen vaatii kanavahaun käynnistämisen.

Kanavanimeä muutettaessa tiistaina 4.päivä voi kanavilla esiintyä lyhyitä katkoksia ja kuvan pikselöitymistä aamupäivän aikana.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät Digitan Internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.00.

Digivastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat.

Digita/ Viestintä
www.digita.fi