Antenni-tv-verkossa otetaan käyttöön CANAL+-kanavia koskeva salausmuutos perjantaina 1.4. Muutoksen taustalla on niin sanottu rinnakkainen salaus, joka otetaan käyttöön useamman toimijan tarjotessa CANAL+-pakettia salattuna.

Salausmuutos saattaa mahdollisesti aiheuttaa ongelmia joidenkin vastaanotinten osalta. Mikäli olet CANAL+-kanavien tilaaja, ja kanavat lakkaavat näkymästä perjantain 1. huhtikuuta jälkeen, saattaa kyseessä olla salausmuutoksen aiheuttama ongelma vastaanottimessa.

 

Laiteongelmista kannattaa ilmoittaa laitevalmistajalle tai maahantuojalle. Canal Digitalin ja PlusTV:n asiakaspalvelu sekä Digitan kuluttajapalvelu Digita Info ottavat vastaan palautetta tv-katsojilta CANAL+kanavien salaukseen liittyen.

 

Canal Digitalin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16.

 

PlusTV:n asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-16.

Myös Digitan kuluttajapalvelu Digita Info palvelee poikkeuksellisesti perjantaina 1.4. klo 8-21 ja lauantaina 2.4. klo 10.00-16.00 numerossa 020 411 7676. Palautetta voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen info@digita.fi. Normaalisti DigitaInfo palvelee maantaista perjantaihin klo 08.00-16.00.

 

Digita/Viestintä