Head of Sourcing

Tehtävässä johdat hankintatiimiä, joka koostuu kahdesta hankintapäälliköstä ja kahdesta ostajasta. Tiimi vastaa Digitan kokonaishankinnoista, hankintatoiminnan kehittämisestä, hankintaprojektien toteuttamisesta sekä ostotoiminnasta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida ja kehittää hankintatoimea, hoitaa itsenäisesti omia hankintakategorioita ja -projekteja sekä vastata henkilöstöjohtamisesta ja resursoinnista.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista hankintatoimen asiantuntijatehtävistä ja esimiestyöstä. Kansainvälisen toimittajaverkostomme vuoksi edellytämme Sinulta vahvaa englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista. Sinulla on niin ikään erinomaiset johtamis-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä hyvät ja ajantasaiset IT-taidot.

 

Tehtävässä pääset käyttämään osaamistasi ja ottamaan vastuun toiminnasta, projekteista ja ihmisistä sekä mahdollisuuden omalla ammattitaidollasi kehittää toimintaa ja luoda uusia käytäntöjä.  Saat johtaaksesi osaavan tiimin ja tarjoamme innostavan ja motivoivan työympäristön.

 

Liity nyt Digitan huippuasiantuntijoiden joukkoon! Toivomme, että lähetät CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2013 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-05016. Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Johannes Hovi, puh. 0207 420 513, parhaiten tavoitettavissa ti 13.8. klo 9-10.30 ja to 15.8. klo 9-10.30.

 

**********

 

Tervetuloa dynaamiseen tiimiimme äitiyslomansijaiseksi yli vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen,

 

Head of Finance

Tehtävän keskeisimpänä vastuualueena on johtaa Digitan taloustiimiä, jossa on kuusi taloushallinnon asiantuntijaa.  Tiimin tehtäviin kuuluvat ulkoinen ja sisäinen laskenta, veroasiat, kassanhallinta sekä rahoitus. Työssäsi koordinoit ja kehität kirjanpidon, raportoinnin ja budjetoinnin prosesseja järjestelmällisesti ja tavoitteellisella otteella.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta sopivaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. Sinulle on mielellään jo kertynyt kokemusta esimiestehtävistä sekä merkittävästä vastuunkannosta taloushallinnan parissa. Omaat erinomaiset IT-taidot ja vahvan excel-osaamisen. Kansainvälisen omistajamme vuoksi edellytämme Sinulta erinomaista englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista. Sinulla on niin ikään hyvät johtamis-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot.

 

Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon ammattilaisena ja esimiehenä. Saat vetääksesi huipputiimin, jonka vankka osaaminen ja aito business-partneruus takaavat innostuneen työympäristön motivoituneelle ja eteenpäin katsovalle osaajalle.

 

Liity nyt Digitan huippuasiantuntijoiden joukkoon! Toivomme, että lähetät CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2013 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-05015. Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Johannes Hovi, puh. 0207 420 513, parhaiten tavoitettavissa ti 13.8. klo 9-10.30 ja to 15.8. klo 9-10.30.