Family Channelin perhekanava STV Suomi aloittaa lähetyksensä 18. elokuuta

Digitaalisessa antenniverkossa tarjottavien tv-kanavien määrä kasvaa elokuussa, kun Family Channel Oy:n perhekanava STV Suomi aloittaa lähetyksensä E-kanavanipussa 18. elokuuta 2008.

 

STV Suomen lähetykset näkyvät 18.8. – 15.11.2008 välisenä aikana. Ohjelma lähetetään kanavapaikalla 99. STV Suomi on vapaasti katsottavissa oleva kanava eli sen katselu ei edellytä maksu-tv-korttia.

 

STV Suomen sisältötarjonta koostuu joka tunti välitettävistä uutisista, dokumenteista, matkailuohjelmista sekä koko perheen viihdeohjelmista.

Uusi kanava näkyviin

Uuden kanavan näkyminen edellyttää, että yhteisantennikiinteistössä eli rivi- ja kerrostaloissa E-kanavanipulle on lisätty kanavavahvistin tai ns. ohjelmoitava vahvistin on viritetty E-kanavanipun lähetystaajuudelle.

 

Saadakseen uuden kanavan näkyviin kuluttajan on tehtävä digivastaanottimissa kanavahaku uudelleen. Digisovittimien kanavahakutoiminnot vaihtelevat. Ennen kanavahaun tekemistä kannattaa tutustua oman digisovittimen käyttöohjeeseen.

 

Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti. Mikäli digisovittimen asetuksissa on määritelty, että kanavahaku tehdään manuaalisesti, uusien kanavien virittäminen vaatii kanavahaun käynnistämisen. Joissain vastaanottimissa on palautettava tehdasasetukset ennen kanavahaun tekemistä.

 

Kanavanippu E:n näkyvyysalueen sekä tv-asemakohtaiset kanavanumerot sekä keskitaajuudet voi tarkastaa Digitan sähköisestä karttapalvelusta osoitteessa www.digitv.fi/karttapalvelu.

Digita / Viestintä