Tiedote 6.7. klo 23:15

Antenni-tv-verkossa ja IPTV-jakelussa Yle TV1 HD-muotoisella kanavalla laaja katkos 6.7. myöhäisillasta
Antenni-tv-verkon Ylen TV1:n HD-muotoisella kanavalla on parhaillaan laaja katkos. Katkos vaikuttaa pääkaupunkiseutua lukuunottamatta koko maassa myös IPTV-jakelussa. Katkos on alkanut klo 22:02.   Viankorjaus on käynnissä ja Digita pyrkii palauttamaan lähetykset normaaliksi mahdollisimman pian.

Digita/Viestintä

Päivitys tiedotteeseen klo 23:41

Antenni-tv-verkon Yle TV1 HD -muotoisella kanavalla on ollut myöhäisillasta laaja katkos. Katkos on vaikuttanut pääkaupunkiseutua lukuunottamatta koko maassa myös IPTV-jakelussa. Katkos on alkanut klo 22:02.  Viankorjaus on käynnissä ja palvelut ovat suurimmalta osin saatu palautettua klo 23:03.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta haittaa.

Digita/Viestintä

Päivitys tiedotteeseen klo 23:46

Antenni-tv-verkon ja IPTV-jakelun Yle TV 1 HD -muotoiset lähetykset toimivat jälleen normaalisti

Antenni-tv-verkon ja IPTV-jakelun Yle TV1 HD -muotoiset lähetykset toimivat jälleen normaalisti. Lähetyskatkos alkoi klo 22:02, suurin osa palveluista palautui klo 23:03 ja viimeisetkin palvelut saatiin toimimaan normaalisti klo 23:35. Katkos vaikutti pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta kaikkialla Suomessa. Katkoksen aiheutti laitevika.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta haittaa.

Päivitys tiedotteeseen 7.7. klo 12:03

Antenni-tv-verkon ja IPTV-jakelun lisäksi laaja katkos koski myös operaattorijakelun Yle TV1 -lähetyksen SD-, HD- ja IPTV-jakelua

Keskiviikkona 6.7. myöhäisiltana ilmennyt laaja katkos Yle TV1 HD -muotoisessalähetyksessä koski Antenni-tv-verkon ja IPTV-jakelun lisäksi myös operaattorijakelua toisin kuin eilen ilmoitimme. Operaattorijakelun osalta katkos koski Yle TV1 HD -muotoisen lähetyksen lisäksi myös Yle TV1 SD-lähetystä ja IPTV-jakelua kaikkialla Suomessa lukuun ottamatta pääkaupunkiseutua.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta haittaa.

Digita/Viestintä