Jäivätkö leffan alkumetrit näkemättä siirtyessäsi kanavalle vai jäikö epäselväksi mitä ohjelmassa tapahtuu? Etkö kenties ehdi katsoa ohjelmaa juuri nyt loppuun? Eipä hätää, pääset aloittamaan meneillään olevan ohjelman alusta tai siirtymään haluamaasi ohjelman kohtaan painamalla kaukosäätimen punaista nappia. HybridiTV:n Aloita alusta -palvelu on laajentunut kattamaan Sanoman ja MTV:n tv-kanavien lisäksi myös Ylen tv-kanavat syksyllä 2022. 

Kanavalle tultaessa tv-ruutuun ilmestyy valikko, josta löytyy punaisen napin vierestä Aloita alusta -kehote. Tällöin tietää, että kyseisen ohjelman voi punaista nappia painamalla käynnistää alusta tai haluamastaan kohdasta. Ohjelman voi myös tauottaa tai siirtyä ohjelmassa eteen- tai taaksepäin. Tämä tuo katsojalle joustoa television katseluun. 

Digita kehittää jatkuvasti yhdessä mediayhtiöiden kanssa HybridiTV-palveluita, jotka rikastuttavat TV-kanavien katsomiskokemusta vain kaukosäätimen napin painalluksella. Kesäkuussa 2022 kerroimme HybridiTV-valikosta, joka kertoo kanavalle tultaessa meneillään olevan ohjelman tiedot sekä kanavan tarjoamat lisäpalvelut.  

HybridiTV tuo internetin kaksisuuntaiset ominaisuudet myös televisioon, helposti suoraan TV-kanaville. HybridiTV-palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan AntenniTV:ssä ja kaikissa suurimmissa kaapeli-tv-verkoissa. Uudistus näkyy tällä hetkellä 1,3 miljoonassa tv:ssä. HybridiTV-palvelut toimivat uudehkoissa äly-tv-laitteissa, riittää vain, että kytket television nettiin. 

Havainnekuvat ohjelman aloittamisesta alusta Aamu TV:stä Yle-kanavalta.

Median yhteydenotot 

Digita Oy, VP, TV, Teppo Ahonen, p. 040 563 0299, teppo.ahonen(a)digita.fi