Digitan neuvonta- ja palvelukeskus Digita Info käynnistyy maanantaina 17. maaliskuuta 2008. Erilliset kuluttajapalvelut MobiiliTV Info ja @450-laajakaista Info sulautuvat Digita Infoon 17. maaliskuuta lähtien. Samalla näiden palveluiden osalta kuluttajapalvelunumero vaihtuu ja palveluaika laajenee.

Digita Info palvelee arkisin eli maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00. Digita Infon puhelinnumero on 020 411 7676 ja sähköpostiosoite info@digita.fi.

 

Digita Infosta saa perustiedot kaikista Digitan palveluista, joista tunnetuimmat ovat antenni-tv, radio, mobiili-tv ja @450-laajakaista. Digita Infon teknisen tuen asiantuntijat ovat perehtyneet syvällisesti muun muassa seuraaviin asioihin:

 

· Digitan lähetysverkot
· antennijärjestelmät
· näkyvyys/kuuluvuusalueet
· vastaanotto-ongelmat liittyen lähetysverkkoon
· radiokelit
· eri päätelaitteiden yhteensopivuus Digitan verkkojen palveluihin

 

@450-asiakasliittymiin liittyvissä kysymyksissä neuvovat palveluntarjoajat. Mobiili-tv-kanavien sisällöstä ja lähetyksistä vastaavat radio- ja tv-yhtiöt.

Infopuhelimesta tietoa ennakoimattomista häiriöistä ympäri vuorokauden

Digita Infon lisäksi Digita tarjoaa kuluttajille suunnatun Infopuhelimen ennakoimattomia häiriötiedotuksia varten. Infopuhelimen puhelinnumero on 020 411 7878. Palvelusta voi kuunnella ympäri vuorokauden tietoa ennakoimattomista verkon toimintahäiriöstä.

 

Viesti kertoo, missä verkossa, millä alueella ja millä kanavilla katkos on sekä milloin se on alkanut. Vikailmoitukset tulevat pienellä viiveellä tähän palvelunumeroon. Suunnitelluista huoltokatkoksista saa tietoa Internetistä osoitteesta www.digita.fi.

Puhelun hinta Digita Infoon ja Infopuhelimeen on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.

 

Digita / Viestintä