Liiketoiminnan kehityspäällikkönä työskentelevä Mari Paananen aloitti työt Digitalla loppuvuodesta 2019. Paanasella on pitkä kokemus telecom-alalta ennen: “Digitalla oli tarjolla kiinnostava tehtävä, jossa koin pystyväni hyödyntämään kokemustani uuden liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä”, kertoo Paananen.

Sini-Erika Käyhkö saapui Digitalle töihin kesällä 2020. Käyhkö työskentelee Service Coordinator -roolissa, joka oli hänelle jo ennestään tuttu työskenneltyään vastaavanlaisissa työtehtävissä ennen Digitalle tuloa. “Telecom-ala oli minulle kokonaisuudessaan kuitenkin uusi tuttavuus, mutta hyppy tuntemattomaan oli jännittävää ja rohkeus kannatti”, sanoo Käyhkö.

Sini-Erika Käyhkö

Digitan Site Service –tiimin tehtävänä on tuottaa laadukasta ja luotettavaa palvelua asiakkaille ja onnistua palveluissaan yli odotusten, jotta asiakkaat voivat keskittyä turvallisin mielin ydinliiketoimintaansa. Digita on riippumaton toimija ja tarjoaa hallinnoimiaan kohteita tasapuolisesti kaikille operaattoreille.

Paanasen työnkuva liiketoiminnan kehityspäällikkönä on monipuolinen. “Vastuullani on kattopaikkojen hallinnointipalvelun operatiivinen toiminta ja liiketoiminnan kehittäminen. Osallistun myös asiakashankintaan ja palvelun markkinoinnin kehittämiseen”, sanoo Paananen.

Service Coordinator -roolissa työskentelevän Käyhkön työpöydältä löytyy moninaisia työtehtäviä. “Avustan muun muassa vuokrasopimuskannan ylläpidossa, hallinnoinnissa sekä laskutuksessa. Lisäksi osallistun asiakaspalavereihin ja tarjoan tukeani tarvittaessa myyntityöhön”, kertoo Käyhkö.

“Digitaalisen infrastruktuurin merkitys korostuu tulevaisuudessa asumismukavuudelle ja toimiville tietoliikenneyhteyksille asetettujen vaatimusten kasvaessa”, toteaa Paananen kertoessaan Site Service -tiimin tulevaisuuden näkymistä. Tiimi seuraa matkaviestitekniikoiden kehittymistä ja kehittää palveluansa yhteistyössä operaattoreiden ja kiinteistöomistajien kanssa.

5G-verkon kehitys on olennainen osa tiimin tulevaisuutta. “5G-verkkoa tullaan tiivistämään nykyisestä ja tulemme lisäämään laadukkaan digitaalisen infrastruktuurin tarjontaa operaattoreille ja muille mobiiliverkkoa rakentaville toimijoille”, kertoo Paananen.