Digita lanseerasi syksyllä 2017 HybridiTV-katsojille aimo annoksen extraa Idols-sovelluksen myötä.

Idols-sovellus mahdollistaa HybridiTV-katsojalle mahdollisuuden antaa oma tuomariääni suosikkikilpailijalle kotisohvalta kaukosäätimen sinistä nappia painamalla. Lisäksi katsoja saa lisätietoa tuomareista ja esiintyjistä, sekä löytää helposti Ruudussa olevat Idols-klipit. Videolla Digitan videojakelupalveluiden johtaja Teppo Ahonen kertoo mistä Idols-sovelluksessa on kyse ja mitä muuta HybridiTV mahdollistaa.

Tulokset

Syksyn aikana aktiivisista hybridi-tv-katsojista noin puolet avasi Idols-lisäpalvelun lähetyksen aikana. Lisäksi 60 % äänesti suosikkiaan ja vaikutti näin ollen kilpailijoiden jatkoon pääsyyn! Nämä lukemat ovat erittäin positiivisia ja ne näyttävät hybridi-television potentiaalin laitteiden suosion kasvaessa.

HybridiTV ohjelmayhteistyöt

Digita kehittää jatkuvasti yhdessä mediayhtiöiden kanssa hybridi-tv-palveluita, jotka rikastuttavat katsomiskokemusta vain kaukosäätimen napin painalluksella.

HybridiTV on saavuttanut suuren suosion osana tv-ohjelmien tuotantoja ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä suoraan vuorovaikutukseen tv-katsojien kanssa. Lisäksi HybridiTV-palveluiden käyttäminen on ilmaista kuluttajille, joka lisää niiden suosiota entisestään. Tutustu alla toteutettuihin HybridiTV-ohjelmayhteistöihin!

Teppo Ahonen
VP, TV
+358 40 563 0299
teppo.ahonen@digita.fi
Hybridi-tv ja sen lisäsisällöt: Case Idols Suomi