Digita on Suomen suurin ja samalla ainoa maksu-TV palveluntarjoaja, jonka kautta nautit laajasta maksu-TV tarjonnasta maan joka kolkassa. Antenniverkon välityksellä kanavat ja niiden mukana tarjottavat lisäpalvelut tavoittavat katsojansa niin kotona, mökillä kuin niiden välilläkin esim. matkailuautossa.

Digitan maksu-TV toimii valtakunnallisesti antenniverkon UHF taajuusalueella. Kanavien jakelu kattaa tällä hetkellä 90% Suomen kotitalouksista. Tarkemmat näkyvyysalueet voit tarkistaa täältä.

Antenniverkon TV-kanavien lisäksi Digita tarjoaa osan maksu-TV kanavista niin sanottuina Hybridi Beta kanavina. Nämä ovat kanavia, joiden vastaanottoon tarvitset yhteensopivan HybridiTV-vastaanottimen, joka on kytketty nettiin. Lista yhteensopivista laitteista päivittyy kaiken aikaa. Ajankohtaisen listan tuetuista laitteista voit tarkistaa täältä.

Osaan antenniverkon kanavapaketeista sisältyy myös oikeus käyttää kanaviin liittyviä netti-TV-palveluja, joita hienommin sanottuna kutsutaan suoratoistopalveluiksi.

Digita laajentaa kaiken aikaa palvelutarjontaansa ja pyrkii tuomaan parhaat TV-kanavat koti- ja ulkomailta ja kasvavan määrän uusia lisäpalveluja, kuten tapahtumalähetyksiä, kotisohvallesi tai missä ikinä Suomessa liikutkin.

Kanava 99 ja kanava 100

Mietitkö mitä kanavia ja palveluita juuri sinä voit vastaanottaa kotona, mökillä tai vaikkapa asuntovaunussa jossain päin Suomenmaata? Tähän ja muihin TV-kanavien ja lisäpalveluiden vastaanottoon liittyviin kysymyksiin antaa vastauksia kanavat 99 ja 100:

  • Kanava 99:lla saat selvyyden kysymyksiin:
    • Oletko antenniverkossa? Jos kanava 99 näkyy vastaanottimessasi kanavahaun suorittamisen jälkeen, on syytä onnitteluihin; vastaanotat kanavasi antenniverkon välityksellä!
    • Onko sinulla käytössäsi HybridiTV ja onko se yhteensopiva maksu-tv-palveluiden kanssa? Jos kanavalla 99 ollessasi ruudun vasempaan alareunaan ilmestyy punainen nappi on vastaanottimesi HybridiTV. Painamalla punaista nappia voit suorittaa laitetestin. Laitetesti antaa lisätietoa siitä, mitä maksu-tv-palveluja voit vastaanottaa.
  • Kanava 100
    • Kanava 100 toimii samalla tavalla kuin kanava 99, mutta kanava lähetetään uudemmalla niin sanotulla DVB-T2-tekniikalla (jos asia sinua askarruttaa lähetetään kanava 99 DVB-T tekniikalla). Jos näet kanavan olet DVB-T2-tekniikalla lähetettävien kanavien peittoalueella, jolloin voit vastaanottaa kaikki antenniverkon maksu-tv-kanavat ja vieläpä HD-laatuisina.
    • Kanavalla 100 voit myös tehdä laitetestin, jolloin saat lisätietoja päätelaitteesi yhteensopivuudesta HybridiTV-palveluiden kanssa. Jos tämäkin asia on kunnossa on sinulla asiat enemmän kuin hyvin – voit vastaanottaa koko kirjon Digitan tarjoamia palveluja!

Suoratoistopalvelut

Ennen pitemmittä puheitta todettakoon, että ’suoratoisto’ on vain hieno (ja hieman kömpelö) nimitys netti-TV:lle. Oli miten oli, Digita tarjoaa tiettyjen kanavien tai kanavapakettien yhteydessä mahdollisuuden katsoa ohjelmia myös internetin välityksellä, missä vain, milloin vain ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

Tällä hetkellä suoratoiston ihmeellinen maailma käynnistyy tuetuilla HybridiTV-laitteilla C Moren maksu-TV kanavilta ja suoraan C Moren nettisivuilta kaikille C More ”sarjat & leffat”, C More Sports ja C More Total tilaajille. Myös V-pakettien (entiset Viasat-kanavapaketit) tilaajilla on käytössään Viaplay-suoratoistopalvelu kyseisen kanavapaketin sisältöjen osalta. Jatkossa pyrimme laajentamaan suoratoistopalvelujen tarjontaa muiden palveluiden osalta.