C Moren suorat F1-lähetykset sekä paljon muuta sisältöä AntenniTV:seesi

Tilaa nyt C More Total+ suoratoisto ja AntenniTV -yhteistilaus.

Tilaa maksu-tv-kanavia

Digita haluaa tarjota antenniverkon katsojille mahdollisimman laajan kattauksen tv-palveluja. Urheilua, leffoja, sarjoja tai vaikkapa kertaluonteisesti tilattavia tapahtumia ja konsertteja – Digita mahdollistaa kaiken tämän.

Digitan maksu-tv-kortille voit tilata maksullisia tv-palveluita alla olevilta toimijoilta. Tutustu tarjontaan ja valitse niistä mieleisesi.

Liigaa suoraan AntenniTV:stä

Antenni-tv-verkon katsojilla on mahdollisuus seurata Suomen korkeinta jääkiekon sarjatasoa suoraan AntenniTV:stä Telia Liigapassi -kanavapaketin kautta HD-laatuisena. Antenniverkossa näkyvät Telia Liigapassi -kanavat ovat osa C Moren paketoimaa C More Total+ ja AntenniTV –yhteistilausta.

Näin maksu-tv-kanavat näkyvät antenni-tv-katsojille

Parhaat sisällöt suoraan AntenniTV:seen saat meiltä! Digitan kattavassa maksu-tv-kanavatarjonnassa on yli 30 maksu-tv-kanavaa ja jopa 40 Hybridi Beta -kanavaa, jotka tarjoilevat parhaita sisältöjä urheilusta ajankohtaisohjelmiin.

Maksu-tv-kanaviin sisältyvät HybridiTV-palvelut rikastuttavat sisältöjä entisestään ja tarjoavat nopean siirtymisen suoratoistopalveluihin suoraan kanavalta. Digita tarjoaa tiettyjen kanavien tai kanavapakettien yhteydessä mahdollisuuden katsoa ohjelmia myös internetin välityksellä, missä vain, milloin vain ja juuri niin paljon kuin haluat.

Digitan maksu-tv-kanavat lähetetään antenniverkon D- ja F-kanavanipussa. Antenniverkon maksu-tv-kanavien näkyvyysalue kattaa 90 % väestöstä. Kanavien näkyvyysalueet voi tarkastaa karttapalvelustamme. Lue lisää maksu-tv:n saatavudesta.

Hybridi Beta -kanavia välitetään antenni-tv-verkon E-kanavanipussa 98 prosentin peittoalueella. Saadakseen Hybridi Beta -kanavat näkyviin katsojalla tulee olla Hybridi Beta -kanavia tukeva laite, joka on kytkettynä nettiin. Katso Hybridi Beta -kanavia tukevat laitteet.

Tilaa uutiskirjeemme
Haluatko kuulla lisää ajankohtaisia uutisia?
Maksu-tv