Hybridi-TV:ssä yhdistyvät TV:n ja netin parhaat puolet

Hybridi-TV tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon lineaarisen sisällön rinnalle ja rikastaa olennaisesti TV:n katseluelämystä.

Hybridi-TV:n lisäpalvelut ovat kanavakohtaisia. Hybridi-TV:n kautta  voidaan tarjota kanavaan liittyviä nettisisältöjä ja juuri sillä hetkellä käynnissä olevaan ohjelmaan liittyviä oheispalveluita netin kautta siten, että voit helposti ja nopeasti palata takaisin ohjelmaan. Hybridi-TV mahdollistaa myös käynnissä olevan ohjelman katsomisen samalla, kun käytät hybridi-TV-palveluita.

Digitan vuonna 2015 markkinoille tuomassa HybridiTV:ssä yhdistyvät television ja netin palvelut. Erona älytelevisioihin Digitan DybridiTV:n tarjoamat palvelut kuten Yle Areena, Ruutu, Liigan tulospalvelu, jne. lähetetään ohjelmavirran mukana eikä erillisinä sovelluksina. Näin hybridi-tv mahdollistaa monet ohjelmavirtaan liitettävät palvelut sekä vuorovaikutteisen mainonnan. Hybridi-TV:n kautta voit katsoa myös kanavien nettisisältöjä isolla ruudulla.


Tuomaroi kotisohvalta ja hyppää sisään ohjelmien lisäsisältöihin!

Hybridi-tv:llä katsoja pääsee aktivoitumaan ohjelmissa esimerkiksi äänestämällä kaukosäätimellä suosikkiaan ja tarkastelemaan ohjelmien lisäsisältöjä tai seuraamaan ohjelman sosiaalisen median tunnistevirtaa.

Katso missä ohjelmissa hybridi-tv-palvelut ovat tällä hetkellä aktiivisena. Lue lisää hybriditv.fi »hybriditv_theather_hero_digitafi


Kaukosäätimen punainen nappi on avain hybridi-TV-palveluihin

Kaukosäädin_punainen nappi


HbbTV

HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät antenni-tv:n katsojille ja joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

HbbTV on käytössä laajasti Euroopassa. Lisätietoja sovellustandardista: www.hbbtv.com


Katso video, miltä Nelonen Median Ruutu-palvelu näyttää Hybridi-TV:ssä:
Lisätietoja kuluttajille:

Digita Info
p. 020 411 7676
info(a)digita.fi

Lisätietoa yrityksille:

Johtaja, Videojakelupalvelut Teppo Ahonen
teppo.ahonen(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.