LoRaWAN-laitevaraston tyhjennysmyynti on käynnissä 

Digitan LoRaWAN-laitteiden varaston tyhjennysmyynti on käynnissä – nyt on saatavilla antureita huippuedulliseen hintaan! Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa. 

Tyhjennämme LoRaWAN-laitevarastomme ja alennukset koskevat kaikkia varastossa olevia laitteita. Ota yhteys myyjiimme saatavuuden ja hinnaston tarkastamiseksi. 

Tarjous on voimassa niin kauan, kun tavaraa riittää. Toimi siis nopeasti! 

Tilaukset osoitteeseen: iot_tilaukset@digita.fi 

Tekniset tiedustelut: iot.support@digita.fi 

Digita keskittyy jatkossa verkko-operaattorin rooliinsa – toimii laitteiden osalta tiiviissä yhteistyössä laitevalmistajien ja laitejälleenmyyjien kanssa 

Digitan ensisijainen rooli IoT-markkinassa on toimia julkisen LoRaWAN-tekologiaan pohjautuvan maanlaajuisen IoT-verkon operaattorina.


”Keskitymme entistä vahvemmin tietoliikenneyhteyksien tarjoamiseen ja palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Osana tätä muutosta lopetamme LoRaWAN-päätelaitteiden myynnin kuluvan vuoden aikana”, sanoo Digitan IoT-liiketoiminnasta vastaava johtaja Tuomas Kolkka. ”Toimimme jatkossa tiiviissä yhteistyössä kotimaisten LoRaWAN-laitemaahantuojien, -valmistajien ja -toimittajien kanssa. Uskomme tämän näkyvän positiivisesti asiakkaillemme laitteiden tarjonnan ja saatavuuden parantuessa.”

LoRaWAN-ekosysteemi on laajentunut ja kehittynyt viime vuosina merkittävästi niin Suomessa kuin globaalisti. Ennusteiden mukaan LoRaWAN tulee olemaan johtava IoT yhteysteknologia. 
 
”Aloitimme LoRaWAN-verkon rakentamisen vuonna 2016. Yhteyksien myynti ei ollut markkinanluontivaiheessa mahdollista ilman laitteiden omaa jälleenmyyntiä. Tänä päivänä LoRaWAN-päätelaitteiden tarjonta on laajaa, tarjolla on lukuisia kotimaisia sekä ulkomaisia laitetoimittajia ja laitteita löytyy lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tilanne on asiakkaiden ja verkon käyttäjien näkökulmasta erittäin positiivinen”, toteaa Kolkka. 

Tutustu laitetoimittajiin  

IoT-palveluihimme kuuluu jatkossakin asiakkaiden konsultointi IoT-laitteiden valitsemiseen ja käyttöönottoon liittyen. Ole siis rohkeasti yhteydessä myyntitiimiimme, mikäli haluat lisätietoja laitteista tai laitteiden toimittajista. Haluamme, että jokainen asiakkaamme löytää IoT-laitteista sopivan juuri omiin tarpeisiinsa.  

Laitetoimittajat vastaavat mielellään asiakkaiden kysymyksiin, mitä tulee laitteiden valitsemiseen tai käyttöön. Digitan yhteystyökumppanit ja laitevalmistajat löydät täältä.

Digitan yhteistyökumppanit laitemyynnissä:

Produal

Produal on luotettava kumppanisi, kun tarvitset mittaus- ja huonesäätöratkaisuja rakennusautomaatioprojektiisi. Meillä on yhteinen tavoite: haluamme varmistaa tilojen optimaalisen toimivuuden, mukavuuden ja terveellisyyden.
Effectio Oy

Suomen parhaat IoT-teknologian tuotteet sekä ratkaisut älykkääseen arkeen.
Small Data Garden

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisäilman hallintaan ja energiansäästöjä perustuen laadukkaaseen dataan.
FSM Oy

FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.
Digital Matter

We help businesses build, sell, and deploy smarter IoT asset tracking and sensor monitoring solutions.

Heräsikö kysyttävää laitteista tai niiden saatavuudesta? Ota yhteyttä myyjiimme!

Mona Miettinen
Myyntipäällikkö, IoT
Tuomas Kolkka
Vice President, IoT

Tutustu IoT-anturikatalogiin ja tyhjennysmyyntihintoihin täältä