Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Pian on aika siirtyä joulun viettoon ja jättää kuluva vuosi taaksemme. Hetkeksi on kuitenkin hyvä pysähtyä katsomaan mitä tämä vuosi toi tullessaan. Päällimmäisenä mielessäni on tyytyväisyys yhdessä saavuttamistamme onnistumisista ja uusista avauksista.

Telecom-kasvustrategiaamme vahvistaen olemme täydentäneet maanlaajuista mastoportfoliotamme hankkimalla noin sata uutta mastoa. Uusien tietoliikennemastojen myötä pystymme tarjoamaan teille entistä kattavammin digitaalisen infrastruktuurin palveluja maan suurimpana riippumattomana tietoliikennemastojen omistajana. Teimme myös merkittävän investoinnin uuteen konesaliin parhaiden yhteyksien äärelle.

Monet uudet Telecom-kasvuhankkeemme ovat edenneet vauhdikkaasti kuten digitaalisen infrastruktuurin kehittämiseen tähtäävät kattopaikkojen hallinnointi -palvelut. Olemme solmineet yhteistyökumppanuuksia monien kiinteistötoimialan toimijoiden kanssa. Privaattiverkko-palveluiden osalta olemme saavuttaneet ensimmäiset hankkeemme, jotka ovat kansainvälisessä mittakaavassakin ainutlaatuisia.

Viemme myös televisiota kohti tulevaisuutta. Tänä vuonna brändäsimme liiketoimintamme kivijalan AntenniTV:ksi, jonka kolme kilpailutekijää ovat vapaat kanavat, maksu-tv ja HybridiTV. Lineaarisen television ja internetin yhdistävä HybridiTV on osa television evoluutiota ja se tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia kuluttajille ja samalla myös ennennäkemättömiä liiketoiminnallisia etuja palveluiden tarjoajille. 

Tehtävämme on tuottaa teille, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, arvoa vuoden jokaisena päivänä, samalla kunnioittaen ympäröivää maailmaa ja ilmastoa. Haluamme myös katsoa sadan vuoden päähän tulevaisuuteen ja yhteisen ympäristön hyvinvoinnin vaaliminen on siinä ensisijaisessa asemassa. Olemmekin tänä vuonna päivittäneet vastuullisuusstrategiamme ja tulemme tavoittelemaan hiilijalanjälkemme nollaamista vuoteen 2030 mennessä.

Haluan koko yhtiömme puolesta kiittää teitä hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme erinomaisesta yhteistyöstä kuluneena vuonna ja toivotamme teille ja läheisillenne oikein hyvää joulun aikaa ja onnea uudelle vuodelle 2022!

Vesa Tykkyläinen
Toimitusjohtaja
Digita Oy