Digita on ollut ahkerasti mukana kuluneen syksyn tapahtumissa ympäri Suomea. Tässä katsaus tapahtumista, joissa Digitan myyntitiimit ovat olleet esittelemässä erilaisia ratkaisuja ja palveluita. Tutustu myyntitiimeihin ja syksyn tapahtumakattaukseen!

Kaukolämpöpäivät Oulussa 24.8 – 25.8.2022

Kaukolämpöpäivillä Oulussa esiteltiin IoT-verkon ratkaisuja kaukolämpöalalle. Osastollamme IoT-ratkaisuja olivat esittelemässä Mika Flinck, Mona Miettinen ja Digitalle projekteja tekevä Katja Arvola, pitkäaikainen infran osaaja. ”Kaukolämpöala on löytänyt Digitan LoRaWAN IoT-verkon kuten vesihuolto on jo tehnyt muutama vuosi sitten. Laadukas verkko mahdollistaa mittaukset ja ohjaukset asiakkaille”, kertoo Digitan Kaukolämpö-tiimi.

IoT-tiimin Mika Flinck, Mona Miettinen ja Katja Arvola

Logistiikka-messut Tampereella 14.–15.9.

Logistiikka-messut järjestettiin syyskuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jonne keräännyttiin esittelemään sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Esittelyssä oli Digitan 5G-Privaattiverkko, joka mullistaa logistiikan langattoman tiedonsiirron. Luotettava langaton tiedonsiirto on nykyaikaisen logistiikan yksi peruspilari sekä älykkään logistiikan ja toimitusketjujen mahdollistaja. Privaattiverkko on yrityksen omaan käyttöön rakennettu mobiiliverkko, jossa hyödynnetään julkisista matkapuhelinverkoista tuttua 4G/5G-teknologiaa.

Digitan yhteistyökumppani Optiscan Group oli myös mukana messuilla esittelemässä laite- ja Abakus-järjestelmäratkaisuja, joiden avulla tehostetaan logistisia toimintoja varastotyön ohjauksessa ja tuotannossa.

Logistiikka-messut 2022

Sähkö, Valo, Tele, Av -messut Jyväskylässä 7.–9.7.

Sähkömessut tarjosivat kävijöilleen ainutlaatuisen kokonaiskuvan alan trendeistä sekä uusista teknologioista ja toimijoista. Digitan pisteellä oli esittelyssä monipuolinen kattaus IoT-antureita, -ratkaisuja ja -demoja. Pisteellä kerrottiin myös Digitan privaattiverkkoratkaisuista sekä mm. siitä, kuinka tuottamattomat kattoneliöt saadaan hyötykäyttöön mobiiliverkkojen kehittämiseksi.

Isännöintipäivät Jyväskylässä 21.-22.9.2022

Isännöintipäivät pidettiin Jyväskylän Paviljongissa syyskuussa. Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Digitan Site Services -tiimin Esko Nerelli ja Jani Pyykkö olivat Digitan messuosastolla kertomassa, miten tuottamattomat kattoneliöt saadaan hyötykäyttöön mobiiliverkkojen kehittämiseksi.

Site services -tiimiä

Kuntamarkkinat Helsingissä 14.–15.9.

Kuntamarkkinat kokosivat erilaisia tekijöitä ja toimijoita ympäri Suomea Helsingin Kuntatalolle. Kävijöitä ja kuntapäättäjiä kiinnosti veden etäluentaan ja kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvät IoT-ratkaisumme. Esittelimme pisteellämme niin paikantamista, energiansäästöä, vesihuoltoa kuin myös sisäilman laadun mittausta. Digitan myyntijohtaja Mika Flinckin ja Freesin Account Managerin Timo Karonen kertoivat puheenvuorossaan sisäilmajohtamisen moderneista ratkaisuista.

Mika Flinck ja Freesin Timo Karonen kertovat sisäilmajohtamisesta Kuntamarkkinoilla

FinnBuild-messut Helsingissä 4.–6.10.

Digita oli mukana kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikkamessuilla FinnBuildissä Helsingin Messukeskuksessa. Digitan messupisteellä esiteltiin LoRaWAN-verkkoteknologiaan pohjautuvia IoT-ratkaisuja, joita pystytään hyödyntämään rakennustyömailla laadunvarmistuksessa ja luotettavuuden parantamisessa. Yhteistyökumppanimme MATOlog ja Small Data Garden olivat myös messupisteellämme esittelemässä kotimaisia laitteita ja IoT-verkkoon pohjautuvia ratkaisuja rakennustyömaille.

IoT-tiimi ja Digitan yhteistyökumppani MATOlog FinnBuild-messuilla

Digitan myyntitiimin voit tavata seuraavan kerran Energia 2022 -messuilla Tampereella 25.–27.10.2022 IoT-tiimin kokoonpanolla.

Nähdään messuilla!