Kiinteistöalan asiantuntijayritykset hyödyntävät digitaalisuutta yhä enenevässä määrin. Ratkaisujen valinnassa on tärkeää, että palvelut ja laitteet ovat helposti yhdistettävissä olemassa oleviin järjestelmiin ja soveltuvat asiakkaan tarpeisiin.

Juuri näihin asioihin IoT-ratkaisuja kehittävä Small Data Garden on erikoistunut. Tarjoamme kiinteistöalan asiantuntijayrityksille asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä ratkaisuja älykkääseen mittaustiedon keräämiseen, raportointiin ja analysointiin.

“Oman tuotekehityksemme ja valmistuksemme ansiosta kykenemme takaamaan laitteiden ja ohjelmistojen suorituskyvyn ja pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Suunnittelemme, testaamme ja valmistamme laitteemme ja palvelumme, joten voimme seistä niiden takana” kertoo Small Data Gardenin teknologiajohtaja Petri Hänninen.

Palvelun toimivuuden takaa myös Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuva, koko Suomen kattava IoT-verkko, jonka tukiasemien ansiosta kuuluvuus on hyvä myös haastavimmissa olosuhteissa.

Kotimaisuus antaa asiakkaillemme vahvan taustatuen alusta alkaen. IOTSU -ratkaisumme on yhdistettävissä helposti erilaisiin, aikaisemmin käytössä oleviin lämmitys-, ilmaistointi kuin automaatiojärjestelmiin. 

Yhdistämällä kiinteistöpuolen ja IoT-ratkaisujen asiantuntemuksen vahvaan Digitan infrastruktuurin saadaan tehokkaita, luotettavia palveluita ja liiketoimintamalleja.

Small Data Garden on suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa IoT-ratkaisuja. Digita toimii Small Data Gardenin kumppanina ja IOTSU®-laitteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Lisätietoja IOT-ratkaisuista ja laitteista saat Small Data Gardenin verkkosivuilta www.smalldatagarden.fi tai ottamalla yhteyttä:

Timo Liukko, partneri, puh. +358 40 701 2272, timo.liukko@smalldatagarden.fi

Aleksi Hänninen, avainasiakaspäällikkö, puh. +358 44 019 0428, aleksi.hanninen@smalldatagarden.fi  

Lisätietoa Digitan IoT-palveluista:

Ari Kuukka, johtaja, IoT-palvelut, puh. +358 40 149 7942, ari.kuukka@digita.fi

Mika Flinck, myyntijohtaja, IoT, puh. +358 044 231 8030, mika.flinck@digita.fi