IoT on Digitalle arkipäivää. Digitan koko maan kattavassa LoRaWAN-verkossa hyödynnetään LoRa (Long Range)-teknologiaa, joka on ensimmäinen varta vasten esineiden internetiä varten kehitetty teknologia maailmassa ja levinnyt jo globaaliksi tietoliikennestandardiksi.

LoRaWAN:iin pohjautuvat IoT-ratkaisut ovat edullisia, pitkäikäisiä ja käytännössä huoltovapaita: anturit ovat kevyitä ja yksinkertaisia asentaa paikalleen ja niiden paristo kestää jopa 10 vuotta.

Digitalle IoT-anturiteknolodgia ei ole vain kaunis tulevaisuudenvisio vaan arkipäivän todellisuutta: kaikki toimittamamme anturit ja muut tarvikkeet löytyvät varastostamme jo tänään.

Iot on ratkaisu vesihuollon digitalisointiin

Vesihuolto digitalisoituu vauhdilla IoT-teknologiaan tukeutuvien älymittareiden avulla. Digitalla on käynnissä jo useiden kymmenien asiakkaiden kanssa ympäri Suomea veden etäluentaan liittyviä hankkeita, joissa LoRaWAN-verkon avulla kerätty tieto tuo konkreettisia parannuksia liiketoimintaan.Miten IoT auttaa vesihuollossa

Meille IoT ei olekaan vain kaunis tulevaisuudenvisio, vaan arkipäivää: kaikki tarvittavat anturit ja muut tarvikkeet löytyvät varastostamme jo tänään.

Kiinnostuitko?

Lataa esite, jos olet kiinnostunut tilanteista, joissa IoT:n avulla luotu uusi älykkyys voi parantaa yhtiösi liiketoimintaa.

Tai ota suoraan yhteyttä meihin!

Digita IoT vesihuolto esite

Digita_vesihuolto

pdf/ 

1 006,75 kt