Ennen kortin käyttöönottoa varmistathan seuraavat asiat:

 • AntenniTV-kortti on ehjä ja siinä oleva siru on puhdas
 • AntenniTV-kortti on linkitetty digiboksin kortinlukijan tai tv:hen liitettävän kortinlukijamoduulin kanssa
  • Kortinlukijapaikalla varustetuissa Antenna Ready HD -digibokseissa ja televisioissa on käytettävä CI+-kortinlukijaa (ei tavallista CA kortinlukijaa).
  • Tv-vastaanottimet eivät yleensä sisällä erillistä kortinlukijamoduulia, jolloin kortinlukijamoduuli tulee hankkia erikseen esimerkiksi kodinkoneliikkeestä. Hyödyllisiä hakusanoja löytääksesi lähimmän korttimoduulin jälleenmyyjän on esimerkiksi, Conax kortinlukija, Conax CI+ tai maksu-tv-kortinlukija

Jos linkitystä ei ole vielä tehty, toimi seuraavasti:

 • Linkitystä varten lähetä digiboksin tai kortinlukijamoduulin sarjanumero (CAM ID, Conax ChipsetID, Chipset ID tai vastaava; 11 numeroa) numeroon 045 739 72457 (normaali tekstiviestin hinta)
 • Ota talteen AntenniTV-kortin korttinumero. Korttinumero on 11 merkkiä pitkä ja sisältää vain numeroita. Löydät numeron AntenniTV-kortin kääntöpuolelta, viivakoodin yläpuolelta.
 • Viestin lähettämisen jälkeen saat tekstiviestillä vahvistusviestin linkityksestä.


Vahvistusviestin saapumisen jälkeen:

 1. Syötä AntenniTV-kortti digiboksin korttipaikkaan tai kortinlukijamoduuliin
 2. Jos kysymyksessä on kortinlukijamoduuli, syötä kortinlukijamoduuli tv:ssä sille varattuun paikkaan
  • Tämä on tv:n takana PCMCIA Card Slot, CI, COMMON INTERFACE tms. merkinnällä varustettu suorakaiteenmuotoinen korttipaikka
 3. Odota AntenniTV-kortin ja digiboksin kortinlukijan tai kortinlukijamoduulin linkityksen aktivoitumista – tämä saattaa kestää muutaman minuutin
 4. Linkityksen jälkeen jätä tv auki jollekin tilaamistasi maksu-tv-kanavista, jolloin kanavan salauksenpurku aktivoituu. Salauksenpurku saattaa kestää muutamasta minuutista yli 30 minuuttiin.

Ongelmatilanteissa tarkista, että olet syöttänyt AntenniTV-kortin oikeinpäin digiboksiin tai kortinlukijamoduuliin ja että kortinlukijamoduuli on oikeinpäin ja tukevasti paikoillaan televisiossa.