Näin linkität Antenni-tv-kortin TV-vastaanottimeesi

Ennen kortin käyttöönottoa varmistathan seuraavat asiat:

 • AntenniTV-kortti on ehjä ja siinä oleva siru on puhdas
 • AntenniTV-kortti on linkitetty digiboksin kortinlukijan tai tv:hen liitettävän kortinlukijamoduulin kanssa
 • Kortinlukijapaikalla varustetuissa Antenna Ready HD -digibokseissa ja televisioissa on käytettävä CI+-kortinlukijaa (ei tavallista CA kortinlukijaa).
 • Tv-vastaanottimet eivät yleensä sisällä erillistä kortinlukijamoduulia, jolloin kortinlukijamoduuli tulee hankkia erikseen esimerkiksi kodinkoneliikkeestä. Hyödyllisiä hakusanoja löytääksesi lähimmän korttimoduulin jälleenmyyjän on esimerkiksi, Conax kortinlukija, Conax CI+ tai maksu-tv-kortinlukija

  Jos linkitystä ei ole vielä tehty, toimi seuraavasti:

  Linkitystä varten lähetä digiboksin tai kortinlukijamoduulin sarjanumero (CAM ID, Conax ChipsetID, Chipset ID tai vastaava; 11 numeroa) numeroon 045 739 72457 (normaali tekstiviestin hinta).

  Ota talteen AntenniTV-kortin korttinumero. Korttinumero on 11 merkkiä pitkä ja sisältää vain numeroita. Löydät numeron AntenniTV-kortin kääntöpuolelta, viivakoodin yläpuolelta.

  Viestin lähettämisen jälkeen saat tekstiviestillä vahvistusviestin linkityksestä.

  Vahvistusviestin saapumisen jälkeen:

  1. Syötä AntenniTV-kortti digiboksin korttipaikkaan tai kortinlukijamoduuliin.

  Jos kysymyksessä on kortinlukijamoduuli, syötä kortinlukijamoduuli tv:ssä sille varattuun paikkaan.Tämä on tv:n takana PCMCIA Card Slot, CI, COMMON INTERFACE tms. merkinnällä varustettu suorakaiteenmuotoinen korttipaikka.

  2. Odota AntenniTV-kortin ja digiboksin kortinlukijan tai kortinlukijamoduulin linkityksen aktivoitumista – tämä saattaa kestää muutaman minuutin.

  3. Linkityksen jälkeen jätä tv auki jollekin tilaamistasi maksu-tv-kanavista, jolloin kanavan salauksenpurku aktivoituu. Salauksenpurku saattaa kestää muutamasta minuutista yli 30 minuuttiin.

  Ongelmatilanteissa tarkista, että olet syöttänyt AntenniTV-kortin oikeinpäin digiboksiin tai kortinlukijamoduuliin ja että kortinlukijamoduuli on oikeinpäin ja tukevasti paikoillaan televisiossa.

  www.anterotv.fi