Uusi maksuton kanava RexTV aloittaa lähetykset Digitan antenni-tv-verkossa 17.10.2020 klo 17.00 kanavapaikalla 17.

RexTV tarjoaa ajankohtaisohjelmia nykypäivän tärkeäksi koetuista aiheista. Lisäksi tarjontaan kuuluu urheilua ja kulttuuria sekä viihdettä. Kanavan peittoalue on 90 % antenni-tv-kotitalouksista ja se lähetetään kanavanipussa C. Kanavan lähetysaika on aluksi muutamia tunteja viikossa. Ensimmäisenä ohjelmana lähetetään esikoisnäytöksenä huippukiinnostava vuonna 2020 valmistunut dokumenttielokuva Vaaran kehto (73 min), jonka on ohjannut Tomi Brotherus.

Lisätietoja kanavasta ja sen ohjelmatarjonnasta: www.rextv.fi

Digita Info auttaa

Noin puolet suomalaisista televisionkatsojista katsoo lähetyksiä Digitan antenniverkon välityksellä. Kanavan peittoalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta osoitteesta www.digita.fi/karttapalvelu.

RexTV -kanava lisättiin Digitan antenni-tv-verkon kanavalistaan 12.10.2020 ja sen voi virittää valmiiksi 17.10.2020 alkavaa lähetystä varten. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi.

Median yhteydenotot:

RexTV, CEO, Tomi Brotherus, p. 050 339 3655, tomi(a)24henterprises.com

Digita Oy, VP, Broadcasting, Pekka Mattila, p. 040 545 1309, pekka.mattila(a)digita.fi

RexTV on yhteiskunnallista hyvinvointia ja eettisiä arvoja edistävä, suomalaista kulttuuria kunnioittava ja poliittisesti puolueeton kanava, jokapyrkii edistämään yhteiskunnallista hyvinvointia ja elämänlaatua. Tarjolla myös viihdettä klassikoista tähän päivään. www.rextv.fi

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.