Discovery Finland ja Digita ovat sopineet Tokion kesäolympialaisten ja Pekingin talviolympialaisten lähettämisestä HD-laadulla AntenniTV:ssä. Olympialaiset näkyvät teräväpiirtolaadulla koko AntenniTV:n näkyvyysalueella kanavapaikalla 27 ympäri vuorokauden koko olympialaisten ajan.

Varmista kanavan näkyvyys

TV 5 HD on lisätty AntenniTV:n kanavalistaan ja sen voi nyt virittää valmiiksi 23.7. alkavaa lähetystä varten. TV5:n HD-kanava näkyy AntenniTV:ssä 99,96 % väestöpeittoalueella B-kanavanipussa kanavapaikalla 27. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta  tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi.

Tokion kesäolympialaiset käynnistyvät huomenna 23.7. ja lähetyksiä olympialaisista nähdään 8.8. saakka. Pekingin talviolympialaiset ovat vuorossa helmikuussa 4.-20.2.2022. Discoveryn ja Digitan sopimus HD-lähetyksistä on voimassa Tokion ja Pekingin olympialaisten virallisten päivämäärien ajan.

 TV5 HD -kanavan katsomista varten tarvitaan Antenna Ready HD –testattu vastaanotin tai vastaanotin pitää olla DVB-T2-virittimellä varustettu. Oman tv-vastaanottimen HD-valmiuden voi tarkastaa osoitteesta www.toimiikotelkkarini.fi.

Median yhteydenotot:

Digita Oy, VP, Television, Teppo Ahonen, p. +358 40 563 0299, teppo.ahonen@digita.fi