Johtava kansainvälinen pilvi- ja räätälöityjä infrastruktuuripalveluita tarjoava yritys HOSTKEY on laajentanut toimintaansa Euroopassa tekemällä sopimuksen Digita Oy:n kanssa Digitan Pasilassa sijaitsevaan konesaliin. Strategisen siirtonsa ansiosta HOSTKEY laajentaa palveluiden tarjontaan pilvi- ja kapasiteettipalveluiden osalta myös Suomessa nykyisten Alankomaiden ja Yhdysvaltojen toimipisteidensä lisäksi. 

”Suomi on digitalisaation ja innovaatioiden kärkimaa. Tuemme asiakkaidemme kasvua täyttämällä hyvän käytettävyyden ja toimintavarmuuden vaatimuksia. Uudessa Digitan konesalissa olevat HOSTKEYn laitteet pystyvät toimittamaan kaikkia konesali- ja pilvipalveluita lähellä asiakkaitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti ”, kertoo HOSTKEY B.V.:n toimitusjohtaja Jeroen de Bie kertoo laajennuksesta. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että HOSTKEY luottaa meihin, toimintaympäristöömme tulemalla asiakkaaksemme pitkäaikaisella sopimuksella. Konesaliemme erinomaisen sijainnin ja nopeiden tietoliikenneyhteyksien ansiosta palvelumme ovat löytäneet erinomaisesti kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat yhä kasvavassa määrin”, kertoo Digitan operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala.  

”Konesalipalvelumme täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalien infrastruktuuri, kuten sähkönsyöttö on monikertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty konesali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa”, kertoo Digitan Data Center -palveluista vastaava johtaja Juha Syrjänen.  

Digitan Data Center sijaitsee Suomen suurimmassa tietoliikenteen solmupisteessä, joka tarjoaa erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Yhteyspisteessä toimii iso osa suurista operaattoreista, mikä tarjoaa siirtoviiveiltään erinomaisen paikan toimittaa palveluita. Digita avasi maaliskuussa 2023 uuden Pieni Paja -konesalinsa Pasilassa.  


Myynnin yhteyshenkilö: Digita Oy, Myyntijohtaja, Antti Töyrylä, p. +358 40 755 0625, antti.toyryla@digita.fi

Median yhteydenotot: 

Digita Oy, Juha Syrjänen, puh. 050 486 7676, juha.syrjanen(a)digita.fi 

HOSTKEY, Jeroen de Bie 

HOSTKEY on kansainvälinen pilvi- ja IT-infrastruktuuripalvelutarjoaja joka on erikoistunut asiakasräätälöityihin kapasiteettipalveluihin eri puolilla maailmaa. Vahvalla sitoutumisellaan asiakastyytyväisyyteen ja huipputeknologiaan HOSTKEY jatkaa globaalin jalanjälkensä laajentamista ja innovatiivisten ratkaisujensa tarjoamista asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. www.hostkey.com

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille. www.digita.fi