Digitan_broadcasting_CDN

Digita tuottaa nettijakelupalveluita kaikille broadcasting-tasoista nettijakelua tarvitseville. CDN-jakelu (Content Delivery Network) on erityisen luonteva ja kasvava osa televisioasiakkaidemme jakeluratkaisuja. Live-kanavien lisäksi tarjoamme kumppaniemme kanssa myös avaimet käteen –videokirjastopalveluita (OVP). Etumatkaa palveluissamme on internetin ja lineaarisen television yhdistävän Hybridi-tv:n (HbbTV) päätelaiteyhteensopivuuksissa kuin myös korkean käytettävyyden ja pienten viiveiden ratkaisuissa.

Digitan nettijakelun ydin rakentuu fyysisen palvelinkapasiteetin varaan niin muunnoksissa kuin jakelussakin, kuitenkin hyödyntäen asiakkaiden tarpeiden mukaan myös pilvipalveluita. Origin-palvelimemme sijaitsevat huipputurvallisissa palvelintiloissa, joista on suora yhteys suurimpien teleoperaattoreiden verkkoihin. Jakeluverkostomme tavoite taas on olla mahdollisimman lähellä loppukäyttäjää, joten investoimme useisiin jakelupisteisiin kotimaisten teleoperaattoreiden verkoissa.

Toimivimmat nettijakeluratkaisut on helppo rakentaa Digitan tarjoamista osakokonaisuuksista. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöityjä valvonta- ja tukipalveluita, jotka mahdollistavat tarvittaessa myös materiaalien hallinnan, suojaukset, muunnokset (enkoodaus, transkoodaus) sekä kattavat raportoinnit. Meillä on kokemusta monimutkaistenkin moniääni- ja tekstitys -ratkaisujen suunnittelusta ja tuottamisesta nettijakeluun.


Haluatko lisätietoja tai ilmaisen kokeilun? Ota yhteyttä!


cdn(at)digita.fi
puhelin: +358 20 411 711


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.