digitan_mainonta2

Mainosratkaisut:
Digita toimittaa ja kehittää tv-yhtiöille aluemainontaa.  Digita kehittää myös kokonaan uudentyyppisiä perinteisen tv:n ja Netti-tv:n yhdistäviä mainosratkaisuita.  

Aluemainosratkaisut:
Digita toimittaa ja kehittää alueellisia mainosratkaisuja tv-yhtiöille. Mainosalueet voivat koostua useamman tai  jopa yksittäisen tv-lähettimen kattavasta peitto alueesta,  teknologia mahdollistaa haluttujen talousalueiden jaottelun. 

HybridiTV-mainonta:
HybridiTV on uudenlainen televisio, joka yhdistää perinteisen television, netin ja sosiaalisen median parhaat ominaisuudet myös kaupallisesti. 

Vuorovaikuitteinen HybridiTV-mainonta:
Vuorovaikutteinen mainonta on mahdollista myös televisiossa. Hyödynnä HybridiTV:n mahdollisuudet nopeasti, niin EROTUT EDUKSESI ja kasvatat etumatkaasi kilpailijoihisi. Lisää vuorovaikutteisesta mainonnansta https://digitamahdollistaa.fi/asiakastarina/case-r-kioski/

Haluatko lisätietoja? Olemme lähellä, ota yhteyttä!

Jari Karhu
Liiketoimintapäällikkö, Mainosratkaisut
jari.karhu(at)digita.fi
+358408482906Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.