HybridiTV on ratkaisu tv-kanavalle. Sen avulla kanava voi tuoda internet-palvelunsa katsojalle helposti saavutettaviksi. Tällä hetkellä Ylen kanavilla on tarjolla Yle Areena, Nelonen Median kanavilla on tarjolla Ruutu-palvelu ja MTV:n kanavilla on tarjolla Katsomo.

Miksi HybridiTV?

Rakentamalla lineaarikanavasta ja netin kautta saatavista palveluista yhtenäisen kokonaisuuden TV-kanava saa pidettyä katsojan omien palveluidensa parissa.

Kanava voi esimerkiksi tuoda henkilökohtaisia suosituksia videosisällöistä katsojan tv-ruudulle niin, että videon käynnistys onnistuu nappia painamalla.

Miten HybridiTV toimii?
Jokaisen tv-kanavan mukana lähetetään antennitelevisiossa url-osoite. Televisio ottaa yhteyden tv-kanavan mukana lähetettyyn url-osoitteeseen aina, kun tv-katsoja vaihtaa kyseiselle kanavalle.

Punainen nappi -heräte ja muut HybridiTV-palvelut välitetään televisioille nettiyhteyden kautta.

Millä HybridiTV näkyy?
HybridiTV-palveluiden katselu edellyttää uudehkoa älytelevisiota, joka on kytketty laajakaistaverkkoon. Palvelut toimivat lähes kaikilla Suomessa myynnissä olevilla älytelevisioilla sekä tietyillä vuosien 2013 ja 2014 myydyissä tv-malleissa.

Digita ennustaa, että vuoteen 2020 mennessä HybridiTV-palvelut ovat katsottavissa noin miljoonassa kotitaloudessa.


Haluatko lisätietoja? Olemme lähellä, ota yhteyttä!


Tuomas Seppälä
Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Videojakelupalvelut
+358 50 555 5723
tuomas.seppala(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.