Digitan Analytiikalla asiakkaille voidaan kehittää palveluita, joiden avulla he tuntevat tulevaisuudessa tv-katsojien käyttäytymispolut entistä paremmin ja pystyvät ohjaamaan oikeat kohderyhmät ja mainostajat tehokkaammin yhteen. 

Digitan Analytiikkapalvelut pohjautuvat tällä hetkellä HybridiTV-palvelun avulla kerättyyn dataan. Analytiikkapalveluissa yksityisyydensuoja ja siihen liittyvät lainalaisuudet ovat tärkeässä roolissa, jonka vuoksi myös kuluttajaa on informoitu datan keruusta ja käyttökohteista.

Digitan analytiikan avulla on mahdollista tuoda lisäarvoa niin HybridiTV- kuin mainontaratkaisuihin. Analytiikan avulla voidaan mitata esimerkiksi lineaaritelevisiossa näytettävän mainonnan tehoa aivan uudella tapaa. Analytiikan avulla myös nettisisältöjen kulutusta ja tv-katselua voidaan analysoida yhdessä ja hyödyntää kohdennettujen palveluiden kehittämisessä.  

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Teppo Ahonen

Liiketoimintajohtaja, Videojakelupalvelut
+358405630299
teppo.ahonen@digita.fi
Digita-Teppo-Ahonen-web

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.