AntenniTV tarjoaa asiakkailleen koko maan kattavan jakelutavan kaikkien suomalaisten tavoittamiseen yhdeltä kumppanilta. AntenniTV on monipuolinen kokonaispalvelu, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Samalla Digita hoitaa koko lähetystoiminnan varmistaen häiriöttömät TV-lähetykset kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. 

HybridiTV -ratkaisut rikastavat katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. HybridiTV:n avulla kanava voi tarjota katsojalle enemmän sisältöä sekä pitää hänet otteessaan, vaikka katsoja siirtyisikin pois lineaarikanavalta. Hybridi-tv-palvelut on saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan antenni-tv-verkon näkyvyysalueella. Palvelut toimivat useimmissa vuosimallin 2014 ja sitä uudemmissa älytelkkareissa. 

Nettijakelu varmistaa broadcast-tasoisen sisällön sekä isojen yleisöjen suorien lähetysten yhtäaikaisen elämyksen myös internetin yli jaettaessa. Nettijakelumme ydin on kotimainen hajautettu CDN-jakeluverkosto 24/7-operoinnilla. Kehitystyömme kärkiä ovat päätelaiteyhteensopivuus, pieniviiveisyys ja räätälöidyt vaativat mediaratkaisut.

Mainonta toimittaa ja kehittää TV-yhtiöille aluemainontaa.  Digita kehittää myös kokonaan uudentyyppisiä perinteisen TV:n ja Netti-TV:n yhdistäviä mainosratkaisuita.  

Analytiikka mahdollistaa asiakkaille ratkaisuja, joiden avulla he tuntevat tulevaisuudessa tv-katsojien käyttäytymispolut entistä paremmin ja pystyvät ohjaamaan oikeat kohderyhmät ja mainostajat tehokkaammin yhteen.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.