Radiopalvelua kaikkialla Suomessa

Digita tuottaa radiopalveluita koko Suomessa kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme sopii erilaisiin tarpeisiin: tuotamme laadukasta radiopalvelua mittakaavasta riippumatta, yksittäisestä lähettimestä valtakunnalliseen peittoon. Digitan maanlaajuinen radio- ja tv-verkko sekä alueellinen organisaatio varmistavat laajan kuuluvuusalueen ja palvelun saatavuuden koko maassa.

Valtakunnallista ja paikallista

Digitan radioasiakkaita ovat yritykset ja yhteisöt, joille on myönnetty radiolähetystoimintaan tarvittavat luvat.  Digita tuottaa radiopalveluita Yleisradiolle sekä suurelle joukolle kaupallisia radiokanavia. Asiakkaitamme ovat muun muassa Radio Nova, Iskelmä, Radio Rock, Voice, Radio Aalto ja Radio SuomiPOP. Perinteiset kaupalliset FM-radiokanavat toimivat valtioneuvoston myöntämällä valtakunnallisella tai alueellisella radiotoimiluvalla.

Lyhytaikaiset radiolähetyspalvelumme mahdollistavat lähetykset myös erilaisista yleisötilaisuuksista sekä urheilu- ja kulttuuritapahtumista. Lyhytaikainen radio sopii myös kausiluontoisiin radiolähetyksiin. Hyviä esimerkkejä lyhytaikaisista radioasiakkaistamme ovat Toivontuottajien Jouluradio ja Suviseurat-radio.

Luotettava ja kattava lähetysverkko

Digitan ratkaisuissa hyödynnetään tarpeen mukaan sekä perinteisen FM-radion että internet-lähetysten mahdollisuuksia. Kokemuksen, ammattitaidon ja kattavan lähetysverkon avulla siirrämme ja lähetämme radio-ohjelmasi halutulle kohdealueelle. Kokonaispalvelussa Digita huolehtii lähetyspalvelun koko ketjusta aina kuuluvuusaluesuunnittelusta valvontaan ja ylläpitoon saakka, jolloin voitte keskittyä sisällön tuottamiseen. Kokonaisuus voidaan toteuttaa joustavasti useilla eri tavoilla  tarpeidenne mukaan, halutessanne  on mahdollista ostaa myös vain osa palvelusta.

Luotettava tekniikka ja ympärivuorokautinen valvonta vuoden jokaisena päivänä takaavat hyvän kuuluvuuden.  Vikatilanteissa alueellinen huolto- ja ylläpito-organisaatiomme mahdollistaa nopean ja joustavan viankorjauspalvelun. Etsimme uusia lähetystaajuuksia ja kehitämme verkkoja toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

Lisätietoja:

Henri Viljasjärvi
Liiketoimintajohtaja, Radio- ja Asiantuntijapalvelut
P. +358 400 649 125
henri.viljasjarvi(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.