Digitan IoT LoRaWAN-verkon peittokartta


Tämä kartta esittää arvion Digitan langattoman LoRaWAN verkon peitosta. Karttakuvassa vaalean sininen väri kuvastaa verkon peittoa päätelaitteen ollessa ulkotiloissa, ja tumman sininen väri kuvastaa verkon peittoa päätelaitteen ollessa sisätiloissa.

Tämä peittokartta perustuu tietokoneella luotuun karttamalliin, ja on arvio verkon peitosta. Päätelaitteen verkon kuuluvuuteen paikallisesti vaikuttavat monet tekijät, ja Digita ei voi taata verkon kuuluvuutta kaikissa tämän kartan osoittamissa sijainneissa.

Kartalla näkyvän verkon peittoalueen rajat on mallinnettu perustuen seuraaviin LoRaWAN tietoliikenne parametreihin: LoRa spreading factor (SF) 12, viestien virhesuhde (PER) 50%, päätelaitteen sijainti maanpinnasta 1,5m korkeudella, liikenteen suunta päätelaitteelta verkkoon.




Digita pidättää oikeudet muutoksiin.

Mikä on LoRaWAN?


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.