SuomiAreena

SuomiAreena on yhteiskunnallisen keskustelun ehdoton kesän ykköstapahtuma, jonka tämän kesän teemana on suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. Digitalla on ilo olla mukana Porissa koko tapahtumaviikon ajan.

Digitalla on oma tapahtumaosasto Antinkatu 5:n tapahtumapisteessä. Antinkadun tapahtumapiste on avoinna päivittäin maanantaista torstaihin klo 10 – 18.15, perjantaina klo 10 – 16 välisenä aikana.  Olet tervetullut vierailemaan osastollamme kaikkina tapahtumapäivinä. SuomiAreenan ohjelmisto on julkaistu 14. kesäkuuta. Tapahtumassa järjestetään yhteensä 170 tilaisuutta viiden päivän ajan. Ohjelman löydät: http://suomiareena.fi/ohjelmapuhujat

Aamiaistapaaminen torstaina 14.7. klo 8.30–10.00 kahvila Sarpissa
Digitalla on oma aamiaistilaisuus torstaina 14. heinäkuuta Porin parhaassa kahvilassa.  Aamun aiheena on ”Uudet verkot, uudet kujeet - mitä IoT ja hybridi-tv tuovat tullessaan?” Tilaisuudessa Digitasta keskustelemassa ovat muun muassa toimitusjohtajaJuha-Pekka Weckström ja operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala. Keskustelun lomassa tarjoamme aamiaisen lisäksi hyvää seuraa sekä aamun lehdet. Aamiaistilaisuus toteutetaan yhteistyössä Kreab-viestintätoimiston kanssa. Ilmoittautuminen aamiaistilaisuuteen sähköpostitse katja.syvarinen(a)kreab.com.

SuomiAreena -tv-kanava Digitan antenniverkossa
DNA tuottaa SuomiAreena-tapahtumasta tv-ohjelmaa tapahtuman omalla kanavalla, joka välitetään Digitan antenniverkossa kanavanumerolla 28.

SuomiAreenaTV näkyy Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu. D-kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan T2-vastaanotin, jossa on Antenna Ready HD –merkintä. Lista T2-vastaanottimista löytyy nettisivuilta www.testatutlaitteet.fi.

Tervetuloa SuomiAreenaan!

Digita/viestintä


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.