Digita News kesäkuu 2017

Antennitelevisioverkon uusi toimilupakausi käynnistyi - suomalaiselle tv-katsojalle tarjolla poikkeuksellisen laaja kattaus mainosrahoitteisia kanavia

kuva_antennitv_verkon_uusi_toimilupakausi_m


”Uuden toimilupakauden aloitus on ollut merkittävä tekninen ja kaupallinen ponnistus. Tv-toimiala kykeni jälleen tekemään ison muutostyön hyvässä yhteistyössä”, sanoo Digitan toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström.

Digitassa tehtiin 16 -17.5 välisenä yönä yli merkittävä määrä teknisiä muutoksia valtakunnalliseen tv-verkkoon. Teknisesti muutostyöt onnistuivat erinomaisesti. Myös kuluttajilta tullut palautemäärä oli maltillinen, ajatellen, että muutokset koskivat puolta Suomen väestöstä. Digitan kuluttajapalveluun tuli eniten kysymyksiä kanavahakuun, kanavien uusiin peittoalueisiin sekä maksu-tv-kanavien muutoksiin liittyen.

Nyt katseet ovat jo maaliskuun 2020 lähetysteknologian muutoksessa eli T2-siirtymässä. Tällöin ei selvitä pelkällä kanavahaualla vaan antenni-tv-kotitalouksissa tulee olla T2-vastaanotin myös vapaasti katsottavien kanavien vastaanottamiseksi. Tv-toimialalla kuten myös kaupalla riittääkin työtä muutoksen markkinoimisessa ja viestimisessä kuluttajille.


Digita / Viestintä


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.