Digita_News_tunnus_syvätty_

Digitan konesalit – varma valinta tietoliikennelaitteille ja palvelinjärjestelmille

Videolla Digitan Data Center –liiketoiminnan johtaja Fredrik Brunberg kertoo miksi Digitan konesalit ovat vailla vertaa.
 

Koko Suomen kattava IoT-kilpailu starttaa

Digita järjestää yhdessä IBM:n ja Etteplanin kanssa ensimmäisen koko Suomen kattavan innovaatiokilpailun, Future City Challengen. Kilpailu on suunnattu yrityksille, startupeille ja opiskelijoille, joita kiinnostaa kaupunkihaasteiden ratkaiseminen.

Lue lisää »
FB_postaus_1200x628px_C


Tuomaroi kotisohvalta – Digitan HybridiTV tekee Idolsista ainutlaatuisen katseluelämyksen

Digitan HybridiTV rikastaa olennaisesti tv:n katseluelämystä. Television, netin ja sosiaalisen median yhdistävä hybridi-tv mahdollistaa yleisölle entistä vuorovaikutteisemman katselukokemuksen. Perinteisesti television katsominen on ollut melko passiivista ja yksisuuntaista, mutta hybridi-tv luo yhteyden ohjelmasisällön ja katsojan välille. 


hybriditv_sovellus_sininen_nappi_anni_hautala


Digitalta kattava infrastruktuuri EAN:in maanpäällistä verkkoa varten

Digita on solminut Deutsche Telekom -konsernin tytäryhtiön T-Systemsin kanssa pitkäaikaisen  sopimuksen, jonka myötä se tarjoaa infrastruktuurinsa European Aviation Networkin (EAN) käyttöön. Digitan koko maan kattava infrastruktuuri mahdollistaa, että Suomen ilmatilan halki kulkevat lentomatkustajat voivat jatkossa käyttää EAN:in nopeita internetyhteyksiä.

Digita_dl-ean-03-en_1920x1080


Vuorovaikutteinen TV-mainonta on erottautumiskeino yrityksille

Digitan television, netin ja sosiaalisen median yhdistävä hybridi-tv mahdollistaa vuorovaikutteisen televisiomainonnan. Perinteinen televisiomainonta on melko passiivista ja yksisuuntaista, vuorovaikutteinen mainonta sen sijaan luo yhteyden mainostajan ja katsojan välille. Vuorovaikutteinen televisiomainonta tarjoaa katsojalle mahdollisuuden reagoida mainoksiin ja jatkaa tuotteisiin tutustumista omassa puhelimessa.

Hybriditv-kamppis_RKioski_Sanoma_AmeriikanHodari_240217


Digitan IoT-palvelut tarjoavat uudenlaisia ratkaisuja arkeen

Digita panostaa jatkuvasti IoT-palveluidensa kehittämiseen. IoT-palvelut tarjoavat lukuisia uusia mahdollisuuksia Digitan asiakkaille ja kuluttajille. Digita arvioi, että vuonna 2023 Suomessa on jo lähes 20 miljoonaa IoT-anturia mittaamassa ja ohjaamassa arkea sujuvammaksi.

Lue lisää »
Kuva Marja Anttonen sarvet
Kuva: Marja Anttonen


Digitan IoT-palvelut esillä IBM Watson Summitissa

Digita oli mukana IBM Watson Helsinki Summitissa 18. lokakuuta. Mittasimme tapahtumassa IBM-kumppaneiden Smartblockien, uudentyyppisten työtilojen ns. toimistokuutioiden, ilmanlaatua ja olosuhteita, sekä kerroimme Digitan IoT LoRaWAN-verkon ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.


Watson Helsinki Summit 2017_Flinck_Miettinen_KuukkaTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.