4G-verkko joka kattaa koko Suomen

Asiakkaamme: Ukkoverkot Oy
Palvelumme: Laite- ja mastotilan tarjoaminen, viankorjauspalvelu, verkon rakentaminen ja optimointi

Ukkoverkot Oy operoi, myy ja markkinoi koko Suomen kattavaa 450MHz-taajuudella toimivaa Ukko Mobile 4G LTE -mobiilidataverkkoa ja tuottaa paikallisesti Suomen nopeinta mobiiliyhteyttä tarjoavaa 2.6GHz-taajuudella toimivaa Ukkonet LTE-A -palvelua.

Digita tarjoaa Ukkoverkoille laite- ja mastotilaa sekä ammattitaitoisen asiantuntijaverkoston. Ukkoverkot on keskittynyt tuottamaan tietoliikennepalveluita erityisesti yrityksille, viranomaisille ja muille vaativille käyttäjäryhmille, joille verkon ylivoimainen peittoalue, luotettavuus, tasainen saatavuus ja nopeat vasteajat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Digita mahdollistaa verkon korkean käytettävyyden tarjoamalla Ukkoverkkojen käyttöön maan korkeimmat mastopaikat sekä toimintavarmat, varavoimakoneilla vahvistetut, tukiasemapaikat. Mahdollisissa vikatilanteissa Digita tukee Ukkoverkkoja myös tarjoamalla asiantuntevat viankorjauspalvelut. Digitan asiakkaana Ukkoverkot on ollut Ukko Mobile -palvelun käynnistymisestä, kesäkuusta 2014, alkaen.

”Yhteistyö Digitan kanssa mahdollista Ukko Mobile 4G LTE -verkon ylivoimaisen peittoalueen. Palvelumme kattaa jopa 99,9% suomalaisista.”, kertoo Ukkoverkot Oy:n toimitusjohtaja Antti Pellinen.

Ukkoverkot Oy:

Ukkoverkot Oy on itsenäinen ja riippumaton, pääosin toimivan johdon ja suomalaisten mobiiliosaajien omistama palveluyritys, joka operoi, myy ja markkinoi koko Suomen kattavaa 450MHz-taajuudella toimivaa Ukko Mobile 4G LTE -mobiilidataverkkoa ja tuottaa paikallisesti Suomen nopeinta mobiiliyhteyttä tarjoavaa 2.6GHz-taajuudella toimivaa Ukkonet LTE-A -palvelua. Yhtiö keskittyy puhtaasti langattomien tietoliikennepalveluiden tuottamiseen erityisesti yrityksille, viranomaisille ja muille vaativille käyttäjäryhmille. Yhtiö ei tarjoa puhe- eikä tekstiviestipalveluita.

Lisätietoja: www.ukkoverkot.fi

Ukkoverkot tumma turkoosi transpTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.