Liiketoiminta


Liiketoiminta-alueet 

Media

Digitan ainutlaatuiset yhteydet mahdollistavat kuvan, äänen ja tiedon kulun TV:n, radion ja internetin kautta. Antenni-tv tarjoaa asiakkailleen koko maan kattavan jakelutavan kaikkien suomalaisten tavoittamiseen yhdeltä kumppanilta.Digitan mahdollistamat hybridi-tv-ratkaisut rikastavat katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. Digita ennustaa, että vuoteen 2020 mennessä Hybridi-tv-palvelut ovat katsottavissa noin miljoonassa kotitaloudessa.

Digitan tarjoamat mainos- ja analytiikkapalvelut mahdollistavat myös ainutlaatuiseen käyttäjädataan perustuvat ratkaisut. Digita kehittää myös kokonaan uudentyyppisiä perinteisen TV:n ja Netti-TV:n yhdistäviä mainosratkaisuita. 

Data Center 

Digitan Data Center -palvelut tarjoaa luotettavaa ja vakaata serveritilaa yrityksille, jotka miettivät palvelinten tai tietoliikenteeseen liittyvien laitteiden uudelleen sijoitusta tai hajauttamista. Tilojen tekniset ratkaisut, keskeinen sijainti tietoliikenteen solmupisteessä sekä stabiilit olosuhteet luovat IT-laitteistoille turvallisen ja varman toimintaympäristön. 

Tiloja voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Konesaliasiakkaamme voivat myös uuden Remote Hands -palvelun avulla ulkoistaa fyysisen läsnäolon konesaleissa Digitan teknisille asiantuntijoille.

Digitan konesalipalvelut täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesali on myös suojattu sähkömagneettisilta pulsseilta ja sen sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa.

IoT

Digitan korkeiden mastojen ja kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuvan verkon ansiosta erilaisten verkkoon liitettyjen laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta ja yksinkertaista. Digita on vakaa kotimainen toimija, jolla on esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi yrityskumppaneidensa ratkaisuille.

Digitan koko maan kattavassa  LPWA (Low Power Wide Area) -verkossa hyödynnetään LoRa (Long Range)-teknologiaa, joka on ensimmäinen varta vasten esineiden internetiä varten kehitetty teknologia maailmassa. Siinä minimaalisesti virtaa kuluttavien mittausantureiden tuottamaa dataa voidaan siirtää langattomasti pitkänkin kantaman päähän.

Digita mahdollistaa IoT-palveluiden kehittämisen myös ilman monimutkaisia paikallisverkko- tai gateway-ratkaisuja kiinteistöissä.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.