Digita yhtiönäDigita on kotimainen viestintäverkkoyhtiö, joka välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan Data Center-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

Digita on tulevaisuuden mahdollistaja

Digitan vahvuutena on ainutlaatuinen infrastruktuuri ja monipuolinen osaaminen. Ainutlaatuinen ja koko maan kattava verkkomme on rakennettu kestämään tuulet ja tuiverrukset. Henkilöstömme tuntee asiakkaamme, teknologian sekä erilaiset tarpeet ja mahdollisuudet. Kannamme vastuuta koko yhteiskunnan tiedonkulusta kaikissa tilanteissa. 
Samalla, kun vaalimme yhteyksiä, katsomme ympärillemme ja kuuntelemme viestejä. Vanhan rinnalle kasvaa jatkuvasti uutta. Media muuttuu nopeasti. Ihmisten toiveet ja tarpeet muuttuvat. Uusi maailma, uudet mahdollisuudet - ja uudet yhteydet.

Osaava digitalainen solmii lähettäjän ja vastaanottajan yhteen. Teemme yhdessä elämyksistä mahdollisia. Toimiva yhteys ja huoleton asiakas ovat työmme tulosta.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.