Ajankohtaiset uutiset Digitasta


Ajankohtaista

27.6.2018 11.00

Digitan omistaja on vaihtunut

First State Investments on myynyt Digitan kokonaisuudessaan Digital Colonylle. Uusi omistaja on vakavarainen ja tunnettu tietoliikenneinfrastruktuuriin keskittyvä yhtiö Pohjois- ja Etelä-Amerikan markkinoilla. Digital Colony on sitoutunut Digitan kehittämiseen ja liiketoiminnan laajentamiseen. 11.4. julkistettu kauppa toteutui 25. kesäkuuta. Yrityskauppa ei vaikuta Digitan olemassa oleviin sopimuksiin.

Digital Colony on seuraavan sukupolven mobiili- ja internetinfrastruktuurin mahdollistamiseen keskittyvä yhtiö. Kauppa vahvistui 25. kesäkuuta 2018.

”Digitalla on hyvät mahdollisuudet laajentaa toimintaansa uusille liiketoiminta-alueille 5G:n käyttöönoton lisätessä uusien tietoliikennemastojen, kattopaikkojen, piensolutoteutusten and data centereiden kysyntää”, sanoo Digital Colonyn Managing Partner Ben Jenkins.

”Odotamme kumppanuutta Digitan erittäin kokeneen tiimin kanssa varmistaaksemme, että yhtiön prosessit ja järjestelmät pysyvät maailmanluokan tasolla tarjotaksemme asiakkaille huippuratkaisuja läpi koko arvoketjun”. Digitan toimitusjohtajana jatkaa Juha-Pekka Weckström ja johtoryhmänä Digitan nykyinen johtoryhmä.

Lisätietoja Digital Colonynistä:

https://www.digitalbridgellc.com/
https://www.digitalcolony.com/

Tekstiä on muokattu 27.6.2018 ja päivitetty kaupan vahvistumispäivämäärä.


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.