Ajankohtaiset uutiset Digitasta


Ajankohtaista

14.6.2018 15.00

Digitalle myönnettiin ISO/DIS45001 Työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti

Digitalle myönnetty sertifikaatti on ensimmäinen uuden ISO/DIS-johtamisjärjestelmän mukaisesti alusta loppuun tehty työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti Suomessa.

sertifikaatti_1
Kuvassa vasemmalta: Mikko Törmänen (KiWa), Kirsi Partanen ja Juha-Pekka Weckström (Digita)

KiWa Inspectan toimitusjohtaja Mikko Törmänen luovutti 8. kesäkuuta 2018 Juha-Pekka Weckströmille Digitalle myönnetyn ISO/DIS45001 Työterveys- ja työturvallisuussertifikaatin. Törmänen korosti Digitan sertikaatin ainutlaatuisuutta siinä, että se on ensimmäinen uuden ISO/DIS-johtamisjärjestelmän mukaisesti alusta loppuun tehty työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti Suomessa. Törmänen onnitteli Digitaa myös ennätysajassa läpiviedystä johtamisjärjestelmän rakentamisprosessista ja implementoinnista.

Juha-Pekka Weckström kiitti Digitan puolesta sertifikaatista ja kertoi, että laatu- ja sertifiointityötä seurataan tarkasti myös Digitan hallituksessa. Toimitusjohtaja kiitti Digitan projektitiimiä ja erityisesti Kirsi Partasta huikeasta saavutuksesta. ”Saamme Digitassa olla ylpeitä ensimmäisestä sertifikaatistamme. Tämä ennätysajassa läpiviety projekti on osoitus tekijöiden erinomaisesta sitoutumisesta”, sanoo Weckström.

Inspecta_ISO45001loresDigita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.