Yhtiö


Digita turvaa yhteydet kaikille suomalaisille

Digitan tehtävä on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: sen tulee turvata yhteydet, joiden avulla kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa, myös poikkeusolosuhteissa.

Digita on kotimainen viestintäverkkoyhtiö, joka välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

Tutustu Digitaan yhtiönä » 


Vastuullisuus Digitassa

Digitassa yhteiskuntavastuu on kiinteä osa liiketoimintaa. Koko ydintoimintamme perustuu radio- ja tv-ohjelmat tasapuoliseen välittämiseen kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi digitalaisten tärkein tehtävä on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisten elämysten mahdollistajana.

Lue lisää vastuullisuudesta Digitassa »

Digitan avainhenkilöt »

Digitan historia »


Digita lyhyesti

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

Digitan omistaja

Digital Colony on erikoistunut seuraavan sukupolven digitaaliseen infrastruktuuriin. Yritys investoi maailmanlaajuisesti mobiili- ja internetinfrastruktuuriin, muun muassa tietoliikennemastoihin, datakeskuksiin, piensoluverkkoihin ja kuituverkkoihin. Digital Colonyn strategiset sijoitukset auttavat vastaamaan digitaalisen infrastruktuurikapasiteetin kysyntään, joka kasvaa mobiilidatan ja videoiden kasvavan kulutuksen ja sellaisten megatrendien kuten pilvilaskennan, big data -analytiikan, IT-ulkoistamisen ja verkkokauppojen myötä. Digital Colonyssa yhdistyvät yritysten Digital Bridge Holdings LLC ja Colony NorthStar Inc alakohtainen ammattitaito ja sijoituskokemus. (NYSE: CLNS). Digital Colonyn johtoryhmän vankka ja tuloksekas kokemus digitaalisen infrastruktuurin alalta kattaa monta eri maanosaa ja useita eri tietoalustoja. 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.