Kilpailukykyiset edut


Kehittyminen ammattilaisena

Osaava henkilöstö on asia, josta olemme Digitassa aidosti ylpeitä. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja työuran suunnitteluun.

Digita tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja työuralla etenemiseen. Tuemme kehittymistä esimerkiksi sisäisten koulutusohjelmiemme avulla.

Palkka ja palkitseminen

Digitassa palkkauksen ja palkitsemisen keskeisimmät periaatteet ovat kilpailukykyisyys, oikeudenmukaisuus, kannustavuus, johdonmukaisuus ja pitkäjänteisyys. Elementteinä palkkauksessa ja palkitsemisessa ovat peruskuukausipalkka, erityispalkkiot, insentiivit ja myynnin bonusjärjestelmä.

Työterveyshuolto

Digitalaisten henkilöstörakenteen ja työolosuhteiden tunteminen, ehkäisevä työote, varhainen tuki sekä aktiivinen yhteistoiminta sisäisesti johdon, esimiesten, työntekijöiden ja työsuojeluvastuullisten sekä vankka kumppanuus työterveyshuollon kanssa ovat digitalaisen työhyvinvoinnin  ja turvallisen työympäristön kehittämisen perustana.  

Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi Digitalla on sopimus vapaaehtoisesta sairaanhoidosta, johon kuuluvat muun muassa yleislääkäritasoinen sairaanhoito, erikoislääkärin tutkimus- ja hoitokonsultaatio tarvittavine röntgen- ja laboratoriotutkimuksineen; silmälääkärin ja gynekologin lääkärinpalkkiot; fysioterapiaa ja optikon suorittama näöntarkastus.

Työhyvinvointi ja Liikunta

Digita tukee henkilöstönsä liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Edenredin Ticket Duo -kortin virikesaldolla sekä sisäisellä virkitystoiminnalla. Omat joukkueemme ovat osallistuneet useina vuosina mm. Dragon Melonta -tapahtumaan sekä muutamiin muihin liikunnallisiin tapahtumiin kuten Yritysmaratonviestiin ja Jukolan viestiin. Jokaisella digitalaisella on oikeus liittyä mukaan joukkueisiin. 

Työpaikkaruokailu

Digitalaiset käyttävät Edenredin Ticket Duo -kortin lounasaldoa työpaikkaruokailuihin. Työntekijä maksaa saldosta omavastuuosuuden 75 %.

Lomakohde työntekijöille

Digitan vanha asema Ounasvaaralla on remontoitu digitalaisten lomakäyttöön. Ounasvaaran lomapaikka on vuokrattavissa läpi vuoden.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.