Tietoliikenneasentaja tai radioverkkoasiantuntija, Lahti


Digitan tehtävä on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: sen tulee turvata yhteydet, joiden avulla kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa, myös poikkeusolosuhteissa. Nyt on tarjolla työ, jolla todella on merkitystä!

Haemme Lahti-Kouvola huoltoalueelle vakituiseen työsuhteeseen

TIETOLIIKENNEASENTAJAA / RADIOVERKKOASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa radio- ja tv-lähetinlaitteistojen sekä tietoliikennelaitteiden rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävät. Työhönottopisteenäsi on Radio- ja TV- asemamme Lahdessa.

Odotamme, että sinulla on tietoliikenne-, sähkövoima- tai tietotekniikan peruskoulutus tai olet juuri opiskelemassa alaa. Olet mastotyökelpoinen (voimassa oleva mastotyölupa on haussa eduksesi), hallitset IT-perusteet ja tunnet RF-tekniikkaa. Lisäksi on positiivinen etu, mikäli sinulta löytyy tietämystä langattomista tietoliikennejärjestelmistä (GSM, UMTS, LTE, 5G, WLAN). Olemme kuitenkin myös valmiita kouluttamaan tehtävään, joten toivomme, että omaksut asioita nopeasti ja sinulla on kova halu oppia uutta. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan vähintään BE-luokan (”pikku-e”) ajokortti, joka sinulla jo on tai jonka olet valmis hankkimaan.

Etsimämme henkilö on taitava tiimityöskentelijä, joka tulee toimeen vaihtelevissa olosuhteissa ja on valmis matkustamaan lähialueilla ja projektiluontoisesti myös kauempana. Olet asiakaslähtöinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn paineen alla, ja suomenkielen lisäksi kykenet tuottamaan teknistä dokumentaatiota myös englanniksi. Tiimityöskentelytaidot ja tuloksellisuus ovatkin välttämättömiä taitoja tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävissäsi työskentelet turvakriittisten verkkojen parissa, mikä vaatii nuhteetonta taustaa. Siksi sinulla ei tulisi olla estettä turvallisuusselvityksen eikä huumausainetestin tekemiselle. Työsuhteen alkamisen edellytyksenä ovat myös läpäisty mastomiestesti ja terveystarkastus.

Tarjoamme sinulle innostavan, monipuolisen ja haasteellisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän tekniikan parissa Digitan huippuosaajien kanssa!

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jukka Penttonen, Aluepäällikkö, puh. 050 302 6240, jukka.penttonen@digita.fi
Heikki Lindberg, Johtaja asennus ja ylläpitopalvelut, puh. 040 560 4974, heikki.lindberg@digita.f

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.12.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemukseen ”Digita/Tietoliikenneasentaja (tai Radioverkkoasiantuntija)/Lahti”.


Digita_Rekrykuva

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.

Digitan tehtävä on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: sen tulee turvata yhteydet, joiden avulla kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa, myös poikkeusolosuhteissa. Nyt on tarjolla työ, jolla todella on merkitystä!


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.